Nadal – Kecmanovic, Ponturi tenis ATP Madrid, 04-05-2022 

Home » Nadal – Kecmanovic, Ponturi tenis ATP Madrid, 04-05-2022 

Ziua de miercuri programează mai multe meciuri interesante la Masterstul de la Madrid. Pentru început vom trece în revistă confruntarea dintre unul din favoriții publicului din capitala Spaniei, Rafael Nadal și sârbul Miomir Kecmanovic, din cadrul turului secund a competiței. Meciul este al treilea a zilei programat pe terenul Manolo Santana și va începe după ora 17 00, ora României. Mai multe amănunte despre confruntarea Nadal – Kecmanovic, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Nadal – Kecmanovic

Rafael Nadal: Formă sportiv  

Rafa Nadal revine pe terenul de joc după o pauză de mai bine o lună de zile. Ibericul a acuzat o accidentare după finala pierdută la Indian Wells cu Taylor Fritz a și ratat primele turnee pe zgură. Nadal a fost cel mai în formă jucător al startului de sezon, cu 21 de victorii consecutive. 

Eșecul cu Fritz din finala primului masters al anului a fot prima și singura înfrângere din acest sezon. Nadal încearcă să revină la un ritm cât mai bun înainte de Grand Slamul favorit. În mod normal, Rafa ar fi participat la Monte Carlo și Barcelona, turnee pe care le-a câștigat de nenumărate ori în carieră.  

Nadal declara înainte de meciul de debut de la ediția din acest an de la Madrid că nu e 100% refăcut. Însă declarațiile sale pot fi interpretate. Fie pentru a scăpa de o eventuală presiune sau chiar într-adevăr Rafa nu e la un nivel care i-ar permite să se impună la Madrid. 

Cert e că dacă nu se simțea bine, Rafa nu ar fi participat la competiție. Cu siguranță ibericul îi va lua ceva până se va acomoda, dar odată ce își va regla jocul, lucrurile vor curge într-o singură direcție. 

Miomir Kecmanovic: Formă sportiv 

Miomir Kecmanovic a fost și el în mare formă în primele luni din acest sezon. Sârbul a fost un salt impresionat și în clasamentul ATP, de pe locul 62, pe care îl ocupa la începutul anului, până pe 32, cel actual. Jocul a fost însă extrem de solid pentru jucătorul în vârstă de 22 de ani. 

Kec a jucat foarte bine la primele două turnee masters ale anului, Indian Wells și Miami. Sârbul a fost eliminat de fiecare dată de către jucători foarte buni. În California a cedat în fața campionului Taylor Fritz, în trei seturi. În timp la Florida, Miomir a pierdut tot în fața învingătorului, Carlos Alcaraz și tot în trei seturi. 

Forma bună a sârbului a continuat și pe zgură. Kec a evoluat în două turnee pe suprafața roșie în acest sezon. Acasă, la Belgrad, unde a făcut sferturi de finală. A cedat în fața lui Novak Djokovic. Iar săptămâna trecută, la Munich, unde a ajuns până în semifinale, pierzând la Van De Zandschulp, jucător și el în mare formă.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Aici, în primul tur, Kec a trecut în minimum de seturi de Alexander Bublik. Cu această victorie, Miomir a reușit să se impună în runda inaugurală a fiecărui turneu la care a participat în acest sezon. Meciul din turul secund va fi unul din testele din această prima parte a sezonului. Kec însă își va juca șansa în fața regelui zgurii! 

Meciuri directe Rafa Nadal – Kecmanovic  

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători. În urmă cu două sezoane, la Acapulco, iar Rafa s-a impus în minimum de seturi.  

Ponturi pariuri Rafa Nadal – Kecmanovic 

Scor corect 2D3 2-0 – meciul se termina 2-0 pentru Nadal cota 1,80 Superbet

E clar că Nadal nu va fi în cea mai bună formă. Dar cum ziceam, dacă nu se simțea pregătit, Rafa nu ar fi participat la turneu. E drept, adversarul e unul în formă, care le-a pus probleme mai multor jucători de top în acest sezon. Cred însă că dacă își va regla rapid jocul, Nadal nu va pierde set în acest meci. 

Victorie Nadal la H2,5 game-uri cota 1,40 Betano

Nadal va avea, poate, un start de meci mai greu. Până ce se va acomoda condițiilor de joc și își va regla tenisul. Kecmanovic va încerca să înceapă tare partida, dar totuși pe zgură Nadal e foarte solid. Am încredere că Rafa va reuși să evolueze bine și se va impune la cel puțin trei game-uri diferență. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status