Nadal – Isner, Ponturi ATP Roma, 11-05-2022 

Home » Nadal – Isner, Ponturi ATP Roma, 11-05-2022 

Deschidem seria pariurilor de la Roma cu meciul dintre spaniolul Rafael Nadal și americanul John Isner, din cadrul turului secund a mastersului din capitala Italiei. Partida este a doua a zilei programată pe arena centrală și va începe după ora 14 00, ora României. Mai multe informații despre confruntarea Nadal – Isner, dar și pariurile găsite, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Nadal – Isner

Rafa Nadal: Formă sportiv 

Rafa Nadal vine în capitala Italiei după un parcurs mai puțin reușit în fața propriilor fani. La Madrid, Rafa a ajuns până în sferturi, cedând în fața noii senzații din circuit, tânărul compatriot, Carlos Alcaraz.  

Dar Nadal speră să se simtă mult mai bine din punct de vedere fizic. Absent de pe teren mai bine de o lună și jumătate, după accidentarea de la Indian Wells, spaniolul vrea să facă un turneu cât mai bun la Foro Italico. Campionul de anul trecut din capitala Italiei, nu va avea cel mai simplu adversar în partida de debut. 

Nadal nu a jucat decât la Madrid în acest sezon pe zgură, iar în unele momente a arătat un tenis bun. Dar și unele lacune, mai ales în partidele cu Goffin și Alcaraz. Dacă fizic se va simți ok, cred că Nadal are șanse la titlu în capitala Italiei. Dar pentru început, Rafa se va gândi la meciul cu Isner. 

Partida din turul secund de la Roma nu va fi cea mai simplă. Dar ținând cont de evoluțiile americanului pe zgură, Nadal ar trebui să nu aibă emoții. Chiar dacă va fi nevoie de un eventual tie-break, ibericul ar trebui să avanseze fără prea mari probleme în optimi. 

John Isner: Formă sportiv 

John Isner e la cel de-al treilea turneu pe zgură în acest sezon. După un primă finală pe suprafața roșie, chiar la prima apariție în acest an, americanul nu a mai reușit să se ridice la un nivel bun și la Madrid. 

La Houston, în Texas, John a pierdut finala în fața compatriotului Reilly Opelka, 3-6, 6-7. Evident, adversarii din capitala Spaniei au fost mai puternici, dar jocul americanului nu a mai fost la fel de solid. Tur doi pentru Isner la Madrid, care a cedat în fața lui Cameron Norrie, în trei seturi. 

Aici, John a trecut fără probleme, oarecum, de argentinianul Francisco Cerundolo, în două seturi, 6-4, 6-3. Dar nu a fost cel mai simplu meci. Și asta pentru că John nu a jucat un tenis foarte bun. 8 șanse de break oferite de către american și doar 57 % procent de reușită pe mingea secundă.  

Meciul cu Nadal se anunță mult mai greu pentru american. John își va juca șansa, mai ales dacă va pune constant prima minge în teren. Dar chiar și în aceste condiții, un meci contra ibericului, mai ales pe zgură, e întotdeauna foarte dificil. 

Meciuri directe Nadal – Isner 

În 7 meciuri oficiale s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este net în favoarea ibericului, 7-0! Ultimul meci a avut loc la Beijing, în 2017, iar Rafa s-a impus în minimum de seturi! 

Ponturi pariuri Nadal – Isner 

2-0 (Nadal câștigă cu 2-0 la seturi) cota 1,37 Superbet

Rafa nu a fost la un nivel înalt la Madrid, dar cu siguranță va crește nivelul în capitala Italiei. Spaniolul nu va avea un meci ușor contra americanului, dar dacă își va regla jocul rapid, chiar și cu un tie-break, cred că spaniolul va avansa fără probleme în optimi. Mizăm pe o cotă mai mică, dar cu șanse crescute de reușită! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – sub 23,5 cota 1,40 Betano

Vom miza pe un meci fără multe game-uri. Nadal poate să câștige pe serviciul americanului, cel puțin într-un set și să închidă partida destul de rapid. Dacă va fi atent la retur, mai ales pe mingea a doua a americanului, cred că meciul nu va avea mai mult de 23 de game-uri disputate! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status