Musetti – Djere, Ponturi tenis ATP Bastad, 11-07-2022 

Home » Musetti – Djere, Ponturi tenis ATP Bastad, 11-07-2022 

Cel de-al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon, s-a terminat, dar tenisul continuă cu turnee ATP 250. Săptămâna aceasta vor avea loc două competiții, una pe zgură, ATP Bastad – sau Nordea Open, după sponsor, Suedia și una pe iarbă, ATP Newport, Statele Unite. Iar la start vor fi nume importante din circuit, chiar din top 10. Deschidem seria pariurilor cu meciul dintre italianul Lorenzo Musetti și sârbul Laslo Djere, din cadrul turului inaugural de la ATP Bastad. Partida este ultima a zilei programată pe terenul centrală și va începe în jur de ora 17:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Musetti – Djere, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Musetti – Djere

Lorenzo Musetti: Formă sportiv 

Lorenzo Musetti e unul din cei mai promițători tenismeni din circuit. În vârstă de 20 de ani, italianul nu a avut un sezon foarte bun. Dar asta și din cauza unor accidentări. Zgura rămâne suprafața favorită a peninsularului. 

Musetti a participat și la competițiile pe iarbă, dar nu a reușit rezultate deloc bune. Nici un set câștigat în cele trei partide disputate pe suprafața verde. E drept, adversarii întâlniți au fost buni spre foarte buni. 

Pe zgură, recent, Musetti a câștigat un turneu challenger, acasă, la Forli 6. iar pe suprafața roșie, în acest an, Lorenzo s-a mișcat bine. Cele mai bune rezultate le-a obținut la Barcelona și Madrid, optimi de finală! 

Aici, la Bastad, italianul a primit un wild card și speră să aibă un parcurs cât mai bun. Doar că adversarul din prima rundă e unul solid pe zgură. Meciul se anunță mai mult decât complicat, dar Lorenzo are toate armele pentru a debuta cu dreptul la competiția din Suedia. 

Laslo Djere: Formă sportiv 

Laslo Djere vine după mai multe evoluții bune pe suprafața verde. Evoluții surprinzător de bune pentru sârb. Mai ales că iarba era cea mai slabă suprafață a tenismenului de pe locul 53 ATP. 

Chiar dacă rezultatele nu au fost bun, jocul etalat de sârb a fost la un nivel ridicat. Khachanov și Kyrgios l-au învins pe Djere la Halle și Mallorca, în timp ce la Wimbledon, sârbul a cedat în 5 seturi în fața lui Tabilo. 

Laslo revine pe suprafața sa favorită. Iar în acest an, rezultatele lui Djere au fost bune pe zgură. Sârbul s-a remarcat în circuit pe suprafața roșie, iar într-o zi bună, se poate bate de la egal la egal cu cei mai buni tenismeni. Așa cum a fost la Monte Carlo, de exemplu, când a cedat greu meciul cu campionul Tsitsipas. 

Debutul la ediția din acest an de la Bastad nu va fi ușor. Adversarul se simte și el bine pe zgură, dar sârbul are experiența de partea sa. Se anunță un meci interesant și nu ar fi exclus să vedem chiar set decisiv! 

Meciuri directe Musetti – Djere 

Cei doi tenismeni s-au mai întâlnit de 5 ori, iar sârbul conduce cu 4-1! Ultima întâlnire directă a avut loc anul acesta, la Marrakech, când Laslo s-a impus în două seturi! 

Ponturi pariuri Musetti – Djere 

Total game-uri meci – peste 20,5 (în meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri) cota 1,53 Superbet

Cu excepția ultimul meci direct, celelalte patru dispute au avut trei seturi. Ne așteptăm la un meci echilibrat și de această dată. Ambii au un serviciu ce se pliază bine pe suprafața roșie și game-urile ar trebui să se deruleze destul de rapid. Mizăm pe cel puțin 21 de game-uri disputate! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Laslo Djere câștigă minimum un set cota 1,30 Unibet

Cred că meciul va fi mai mult decât disputat. Dar consider că sârbul poate ieși câștigător. Însă pentru un pariu cu mai mult siguranță, vom merge pe cel puțin un set câștigat de către Djere. Cota este mică, dar e greu de crezut că Laslo va ceda în minimum de seturi! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status