Murray – Berrettini, ponturi tenis ATP Stuttgart, 12-06-2022 

Home » Murray – Berrettini, ponturi tenis ATP Stuttgart, 12-06-2022 

Trecem în revistă cele două finale ale turneelor care s-au desfășurat în această săptămână, iar pentru început analizăm confruntarea dintre britanicul Andy Murray și italianul Matteo Berrettini, din cadrul ultimului act de la ATP Stuttgart. Meciul este programat pe arena centrală și va începe în jur de ora 16:00, ora României. Mai multe detalii despre Murray – Berrettini, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Murray – Berrettini

Andu Murray: Formă sportiv 

Andy Murray a jucat foarte bine pe iarba de la Stuttgart și a bifat cea de-a doua sa finală din acest an. Murray a mai jucat în ultimul act de la Sydney, dar a pierdut în fața rusului Aslan Karatsev. 

Britanicul demonstrează încă o dată ca se simte bine pe suprafața verde. În trecut, Andy a obținut rezultate foarte bune pe iarbă, inclusiv titluri la Wimbledon. Traseul până în finală nu a fost ușor, dar toate victoriile au fost meritate. Murray a trecut de Bublik, Tsitsipas sau Kyrgios, jucători buni și foarte buni pe suprafața verde. 

În ultimul meci, contra australianului Kyrgios, Murray s-a impus mai categoric decât se așteptau mulți. E drept, primul set a avut nevoie de tie-break, dar în actul secund Andy s-a impus la 2, reușind să câștige de două ori contra serviciului lui Nick. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Cu moralul foarte bun după ultimele victorii, Murray abordează cu încredere finala de la Stuttgart. Dar meciul se anunță foarte greu, în fața altui jucător extrem de solid pe suprafața verde. Nu e exclus să vedem mai mult de un set decis la tie-break! 

Matteo Berrettini: Formă sportiv 

Matteo Berrettini a revenit foarte bine pe terenul de joc. După ce a absentat o perioadă destul de lungă, ratând întreg sezonul de zgură și cel de-al doilea Grand Slam al anului, italianul a reușește să bifeze prima sa finală din acest an. 

Berrettini se simte bine pe iarbă, iar rezultatele obținute în această săptămâna la Stuttgart confirmă încă o dată acest lucru. Anul trecut, jucătorul din peninsulă disputa final la Wimbledon, iar aici, pe iarba din Germania, are titlu câștigat în 2019. Traseul până în finală nu a fost cel mai greu, dar jocul italianul a crescut de la meci la meci. 

Matteo nu a cedat decât două seturi pe durata turneului. În primul meci de la revenire, în fața moldoveanului Radu Albot și în sferturi, contra compatriotului Lorenzo Sonego. E drept, în ultima partidă, împotriva neamțului Oscar Otte, italianul a avut nevoie de două seturi cu tie-break pentru a se impune. 

Victorii însă meritate pentru Berrettini, care se pregătește de primul titlu după o pauză de un an. Meciul din ultimul act nu va fi deloc ușor, însă dacă italianul va juca cel puțin la același nivel ca în ultima partidă, are șanse bune să triumfe din nou pe iarba de la Stuttgart. 

Meciuri directe Murray – Berrettini 

De două ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar scorul este egal, 1-1. Ultima oară, anul trecut, la Queen s, când Matteo s-a impus în minimum de seturi! 

Ponturi pariuri Murray – Berrettini 

1S TGP(9,5) (în primul set se vor juca cel puțin 10 game-uri) cota 1,32 Superbet

Cred că startul meciului va fi unul echilibrat. Ambii jucători vor încerca să joace cât mai bine și să greșească cât mai puțini. Se va merge cu serviciile cap la cap și doar o nesincronizare ar putea face posibil un eventual break. Mizez pe cel puțin 10 game-uri disputate în actul inaugural al meciului! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Matteo Berrettini cota 1,94 Unibet

Cred că italianul se poate impune. La serviciu a fost aproape impecabil Matteo până acum și dacă va fi atent pe retur, are șanse la un nou titlu pe iarba de la Stuttgart. Andy a jucat și el bine, dar a avut destul momente când nu a reușit să pună prima minge în teren, iar Berrettini ar putea profita. Mizez pe succesul italianului, la o cotă aproape de dublare a banilor! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status