Mura – Sfântu Gheorghe, Ponturi Conference League, 14-07-2022

Home » Mura – Sfântu Gheorghe, Ponturi Conference League, 14-07-2022

Joi sunt programate meciurile din Conference League, iar pentru început trecem în revistă disputa dintre Mura și Sfântu Gheorghe, din manșa retur a turului întâi preliminar a celei de-a treia competiție europeană. Disputa e programată pe Mestni stadion Fazanerija, din Murska Sobota, cu începere de la ora 21:00. Mai multe detalii de la duelul Mura – Sfântu Gheorghe, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Mura - Sfântu Gheorghe

Mura: Formă echipă 

Mura e una din reprezentantele Sloveniei în cupele europene. Formația antrenată de Damir Contala a câștigat meciul tur, scor 2-1 și are mari șanse să se califice în turul secund. Acolo unde o așteaptă o formație mai bine cotată, St.Patricks, din Irlanda. 

Campionatul din Slovenia încă nu a început, dar echipa nu a arătat un joc rău în disputa din Republica Moldova. Mura a jucat 6 meciuri de verificare în perioada de pregătire și a obținut doar două victorii. 

Sigur, cum am mai zis, rezultatele din partidele amicale nu sunt relevante, decât în anumite condiții. Dar formația din Slovenia e aproape de a-și îndeplini obiectivul din această dublă! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Disputa retur, în fața propriilor fani va fi și mai facilă decât partida tur. Poate fi chiar un antrenament bun înainte de disputa din următorul și înaintea startului de sezon din Slovenia. 

Sfântu Gheorghe: Formă echipă 

Sfântu Gheorghe e una din reprezentantele Republicii Moldova în cupele europene. Formația de peste Prut a terminat pe locul patru ediția trecută din Republica Moldova. Și a disputat și finala Cupei. 

În ultimul act, Sfântu Gheorghe a cedat în fața campioanei Moldovei, Sheriff, scor 0-1. A fost cel mai bun sezon al formației din Suruceni, care va încerca să iasă cu fruntea sus din dubla cu adversara mai bine cotată din Slovenia.  

În urmă cu două săptămâni, Sfântu Gheorghe a disputat un amical și cu vicecampioana României, FCSB și a pierdut categoric, 0-6. Diferența e clar una destul de mare între două formații care evoluează totuși în aceeași competiției. Roș-albaștrii vor intra în competiție din turul secund! 

Meciul retur din Slovenia va reprezenta încă o oportunitate pentru unii jucători de la Sfântu Gheorghe să se remarce și de ce nu, să atragă atenția unor echipe dintr-un campionat mult mai bine cotat! 

Meciuri directe Mura – Sfântu Gheorghe 

Va fi al doilea meci direct între cele două formații! 

Ponturi pariuri Mura – Sfântu Gheorghe  

Total goluri meci 2-4 (în meci se marchează minimum 2, maxim 4 goluri) cota 1,55 Superbet

Nu cred că meciul va avea foarte multe reușite. Sau mai bine zis, norma nu va fi depășită cu mult. Ținând cont că a câștigat și în tur, iar campionatul în Slovenia debutează în acest week-end, Mura va încerca să își dozeze efortul. Mizez pe un număr de goluri care să se încadreze în intervalul indicat! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Mura cota 1,30 Betano 

Chiar dacă e o cotă mai mică, mizăm pe victoria formației gazdă. Valoarea superioară se va face simțită și în partida retur. Moldovenii vor încerca să iasă cu fruntea sus și din acest meci, dar noi mizăm pe succesul slovenilor! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status