Munar – Schwartzman, ponturi teniRoland Garros, 25-05-2022 

Home » Munar – Schwartzman, ponturi teniRoland Garros, 25-05-2022 

Am ajuns în a patra zi din turneul de la Paris, iar noi deschidem seria pronosticurilor de astăzi cu meciul dintre ibericul Jaume Munar și argentinianul Diego Schwartzman, din cadrul turului secund de la Roland Garros. Meciul este al treilea a zilei programat pe terenul cu numărul 7 și va începe în jur de ora 16:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Munar – Schwartzman, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.  

Sari direct la pont >>

Munar – Schwartzman

Jaume Munar: Formă sportiv 

Jaume Munar nu a avut un sezon de zgură foarte bun în această primăvară. Ibericul nu are un joc rău, dar nu este constant. În vârstă de 25 de ani, Jaume a reușit în ultimele sezoane să atingă un nivel de joc bun, cu care să se bată cu jucătorii de top din circuit. În special pe suprafața roșie. 

Ultimele rezultate înainte de debutul la Roland Garros au fost oscilante. Ibericul a reușit de exemplu tur trei la Barcelona, dar a fost eliminat în sferturi în cadrul unui turneu challenger. Și a fost învins de către un jucător relativ modest pe zgură, Alexei Popyrin. Însă debutul la ediția din acest an de pe zgura pariziană a fost bun. 

Munar a trecut în primul tur de neamțul Daniel Altmaier, în patru seturi. A fost însă un succes pe deplin meritat pentru jucătorul iberic, care l-a dominat pe adversarul său, clasat pe locul 53 ATP. Totuși spaniolul a oferit 11 mingi de break, din care 6 salvate. Și a avut un procentaj de reușită cu prima minge de 66%. 

Meciul din turul secund se anunță mult mai greu. Adversarul e deja din top 20 și e unul din cei mai buni jucători pe suprafața roșie. Munar însă își va juca șansa și va încerca să iasă cel puțin cu fruntea sus din partida contra numărului 16 mondial. 

Diego Schwartzman: Formă sportiv 

Diego Schwartzman e unul din cei mai buni jucători din circuit. Și unul din tenismenii care se simt foarte bine pe suprafața roșie. De altfel, micuțul argentinian are rezultate foarte bune de-a lungul carierei pe zgură. Iar pe zgura pariziană, Diego a ajuns până în semifinale, fiind cel mai bun rezultat al său la Paris. 

Se întâmpla în urmă cu două sezoane, când Schwartzman era eliminat în penultimul act a competiției de către campionul de la Roland Garros, Rafa Nadal. Forma de moment înainte de startul ediției din acest an de la French Open nu era cea mai bună pentru sud-american. Diego nu a obținut rezultatele dorite la turneele la care a luat parte în această primăvară. 

Doar câte un tur doi la Madrid și Roma, ultimele turnee masters pe zgură din acest sezon. Debutul la ediția de anul acesta de la Paris a fost bun. Dar nici adversarul nu a fost unul pe măsură. Sud-americanul s-a impus în patru seturi în fața rusului Andrey Kuznetsov, dar nu au fost emoții pentru argentinian. 

Se anunță o misiune ceva mai grea în turul secund, dar Schwartzman are toate armele și atuurile pentru a se califica în turul trei. Dacă va fi atent și nu va mai comite erori, cred că sud-americanul poate avansa în runda următoare chiar fără să cedeze set. 

Meciuri directe Munar – Schwartzman

Cei doi jucători s-au mai întâlnit de patru ori până acum, iar argentinianul s-a impus de fiecare dată. Ultima oară, anul acesta, la turneu de la Buenos Aires, când Diego a câștigat în două seturi! 

Ponturi pariuri Munar – Schwartzman

H2(3,5) (victorie Schwartzman la cel puțin patru game-uri diferență) cota 1,60 Superbet

Cred că partida poate fi controlată de către jucătorul sud-american. Schwartzman are toate armele necesare pentru a domina schimburile cu jucătorul spaniol. Munar poate ține ritmul cu numărul 16 mondial, dar până la un punct. Consider că diferența de valoare se va simți și pe terenul de joc și mizez astfel pe un succes la cel puțin 4 game-uri diferență pentru jucătorul argentinian! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Schwartzman la H-1,5 seturi (Schwartzman nu pierde mai mult de un set) cota 1,62 Betano

Mizez tot pe un pariu în favoarea argentinianului. Diego e un jucător bun pe zgură și chiar dacă ultimele rezultate nu au fost cele mai convingătoare, cred că în această partidă sud-americanul va ieși învingător. Munar nu a jucat rău, dar într-un meci de 3/5 nu poate să țină ritmul cu Diego. Mizez pe o victorie la cel puțin două seturi diferență pentru jucătorul sud-american! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status