Muchova – Halep, Ponturi tenis WTA Wimbledon, 28-06-2022 

Home » Muchova – Halep, Ponturi tenis WTA Wimbledon, 28-06-2022 

Trecem în revistă și meciul Simonei Halep, contra jucătoarei din Cehia, Karolina Muchova, din cadrul turului întâi de la Wimbledon. Partida este a doua a zilei programată pe arena secundă, cea cu numărul 1 și va începe în jur de ora 18:30, ora României. Mai multe detalii de la disputa Muchova – Halep, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.  

Sari direct la pont >>

Muchova – Halep

Karolina Muchova: Formă sportiv 

Karolina Muchova e o jucătoare din Cehia, în vârstă de 25 de ani, clasată pe locul 81 WTA. Ceahoaica a revenit în această primăvară pe terenul de joc, după o pauză mai lungă, dar evoluțiile nu au fost deloc rele.  

Pe suprafața roșie, tenisul a etalat de cehoaică a fost bun, spre foarte bun. Chiar dacă rezultatele nu au fost pe măsură. De altfel, la Roland Garros, parcursul din capitala Franței a fost cel mai bun. Tur trei obținut de jucătoarea din Cehia, care s-a retras în partida cu Anisimova.  

Pe iarbă, Muchova nu a jucat decât un singur meci. La Berlin, dar a fost eliminată încă din primul tur de una din cele mai în formă tenismene din circuit, Ons Jabeur. A fost un meci modest făcut de Muchova, care a avut cifre slabe. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

În condițiile date, debutul pe iarba de la Londra se anunță mai mult decât dificil. Dar Muchova are calitatea necesară de a etala un joc bun și poate, cel puțin, să iasă cu fruntea sus din partida cu fostul lider mondial! 

Simona Halep: Formă sportiv 

Simona Halep nu s-a descurcat deloc rău în meciurile pe iarbă în acest sezon. Simo revine la Wimbledon, după succesul din 2019 și speră să aibă un parcurs cât mai bun la ediția din acest an. Chiar dacă contextul actual e diferit de edițiile trecute. 

Cum ziceam, Halep s-a mișcat bine în partidele jucate pe suprafața verde. Simo a făcut semifinale la Birmingham, unde a cedat în fața uneia dintre cele mai în formă jucătoare, Haddad Maia. Iar imediat după, a atins din nou penultimul act a competiției, la Bad Homburg, dar s-a retras înaintea meciului cu Andreescu. 

A fost o retragere mai mult din precauție pentru Simona Halep, care nu a vrut să riște absolut nimic înainte de debutul la ediția din acest an de la Wimbledon. Însă moralul fostului lider mondial este unul bun! 

La BETANO te așteaptă O Lume Plină de Acțiune!
Deschide cont ACUM și alege-ți Bonusul de BUN VENIT!

Primul meci pe iarba de la Londra după o pauză de trei ani nu va fi cel mai ușor pentru Simona Halep. Dar la forma pe care a arătat-o, cred că sportiva noastră poate să debuteze cu dreptul la ediția din acest an de la Wimbledon! 

Meciuri directe Muchova – Halep 

Va fi primul meci direct între cele două jucătoare! 

Ponturi Pariuri Muchova – Halep 

Victorie Halep la H –2,5 game-uri cota 1,47 Superbet

Dacă ne raportăm la forma arătată de cele două jucătoare în ultima perioadă, tindem să credem că victoria ar trebui să fie o formalitate pentru sportiva din România. Dar meciul nu va fi cel mai simplu. Am însă încredere că Simo poate să treacă, fără mari emoții, de primul tur a ediției din acest an de la Wimbledon, cu un handicap de -2,5 game-uri. 

0-2 (victorie Simona Halep 2-0 la seturi) cota 1,83 Betano

Cred că Halep poate debuta cu dreptul. Și să obțină o victorie clară, în fața unei jucătoare care nu a disputat decât un singur meci pe suprafața verde. Dacă va reuși să aibă același procentaj la serviciu, iar la retur să fie la fel de eficientă, Simona nu ar trebui să cedeze set! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status