Mioveni – Botoșani, Superliga, 23.10.2022

Home » Mioveni – Botoșani, Superliga, 23.10.2022

FC Botoșani se va deplasa la CS Mioveni în etapa cu numărul 15 din Superliga României în speranța obținerii celor trei puncte și de a se desprinde de jumătatea inferioară a clasamentului. Meciul Mioveni – Botoșani se va juca pe stadionul Orășenesc din Mioveni pe data de 23 octombrie de la ora 13:30.

Sari direct la pont >>

Mioveni - Botoșani

CS Mioveni

CS Mioveni vine în această partidă după înfrângerea suferită cu scorul de 1-0 etapa trecută în deplasarea de la Chindia Târgoviște.

Echipa antrenată de Flavius Stoican a avut parte de un sezon foarte slab până în acest moment, reușind să câștige doar un meci din 14 jucate și a fost învinsă de nu mai puțin de 9 ori.

Poziție în clasament

CS Mioveni se află pe ultima poziția în clasamentul Superligii cu un total de doar 7 puncte cumulate în 14 meciuri jucate, având 9 goluri marcate și 22 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Stoican pentru acest meci este în primul rând să încerce să evite înfrângerea, iar dacă este posibil să forțeze obținerea celor trei puncte.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-1-4-1) Krasniqi – Rădescu, Lixandru, Pop, Burlacu – Oancea, Balaur, Scarlatache, Trif – Popescu

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

FC Botoșani

FC Botoșani vine în acest meci după victoria obținută cu scorul de 1-0 pe teren propriu etapa trecută împotriva echipei U Craiova 1948.

Echipa antrenată de Mihai Teja a avut parte de un sezon destul de modest până în acest moment, reușind să câștige doar de 4 ori în 13 etape disputate.

Poziție în clasament

FC Botoșani se clasează pe poziția 11 în clasamentul primei ligi din România, cu un total de 17 puncte cumulate în 13 meciuri jucate și un golaveraj de 12 goluri marcate și 18 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Teja pentru acest meci este să obțină cele trei puncte și să se depărteze de ultimele poziții din clasament, deoarece adversarul lor din această partidă este cel mai accesibil adversar pentru moment din Superligă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Mateus, Roman, Dragu – Zabou, Sylla, Ivanov – Țigănașu, Boli, Dican, Patache – Pap

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciurile directe Mioveni – Botoșani

Meciurile recente și deci relevante dintre cele două echipe sunt 3 la număr, iar din acestea FC botoșani a reușit să câștige un singur meci iar două partide s-au încheiat cu rezultat de egalitate.

Ponturi pentru pariuri Mioveni – Botoșani

Pauză sau Final (PsF X) cota 1.60 (Superbet)

Ținând cont de faptul că ambele echipe par să traverseze o perioadă ceva mai dificilă în prima ligă a României, FC Botoșani reușind să obțină doar 10 puncte în ultimele 10 etape de campionat, iar CS Mioveni doar 7 puncte de la debutul acestui sezon, deducem faptul că echipele vor căuta să evite înfrângerea. Echipa puțin mai bine lcasată este FC Botoșani, dar având în vedere faptul că acest meci se joacă la Mioveni, vom miza pe un meci în care la pauză și/sau la final de meci va fi egalitate.

Total goluri Peste/Sub (Sub 2.5) cota 1.55 (Betano)

Uitându-ne la rezultatele recente obținute de ambele echipe, putem constata faptul că aceastea nu au puterea ofensivă de a marca multe goluri per meci. Cu toate că ambele își doresc să evite înfrângerea și vor face ce le stă în putință să câștige, nu puteam miza pe un meci cu multe goluri. De aceea vom miza pe maxim două goluri în partida Mioveni – Botoșani.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status