Midtjylland – Brondby, Ponturi Superliga, play-off 12-05-2022  

Home » Midtjylland – Brondby, Ponturi Superliga, play-off 12-05-2022  

Ne îndreptăm atenția asupra partidei Midtjylland – Brondby din cadrul etapei cu numărul 30 din playoff-ul Superligii din Danemarca. Meciul este programat joi, 12 mai, pe MCH Arena, cu începere de la ora 21:00. Mai multe detalii, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Midtjylland – Brondby

Midtjylland: Formă echipă  

Midtjylland se află pe locul secund în campionatul Danemarcei. Formația antrenată de Bo Henriksen e la patru puncte distanță în spatele liderului Copenhaga, dar cu un meci mai puțin dispuat. Cu un succes în meciul din seara asta, Midtjylland revine la doar o lungime de liderul Superligii. 

Forma de moment este una foarte bună pentru trupa lui Henriksen. În ultimele 5 partide din Superliga, Midtjylland are patru victorii și o remiză. Cu trei etape rămase până la finalul sezonului din Danemarca, Midtjylland încă are șanse la titlu. Primordial sunt însă cele trei puncte din meciul din seara asta.  

Remiza din ultimele 5 partide a venit chiar în disputa contra liderului Copenhaga, scor 0-0 din urmă cu două etape. În ultimul meci, Midtjylland s-a impus pe terenul ocupantei locului 4, Aalborg, scor 2-1. În meciurile jucate pe MCH Arena, în acest sezon, Midtjylland are un parcurs bun, cu 9 victorii, o remiză și patru eșecuri. În ultimele 5 partide jucate în fața propriilor fani, echipa are trei victorii, o remiză și un eșec.  

Partida din runda aceasta e extrem e importantă. Un succes o menține în plasa liderului pe Midtjylland și cu șanse reale la titlu, cu două etape rămase de disputat. Nu va fi un meci ușor cu Brondby, dar echipa gazdă are toate atuurile pentru a se impune.  

Brondby: Formă echipă 

Brondby e ultima clasată în play-off-ul Superligii din Danermaca. Echipa antrenată de Niels Frederiksen are 41 de puncte adunate, însă e la patru lungimi distanță de ultimul loc ce duce în cupele europene. Forma de moment este însă mai mult decât modestă. Cu un singur punct adunat în ultimele 5 etape. 

Iar punctul a venit chiar în ultima etapă, în urma remizei, scor 1-1, surprinzător, în fața liderului Copenhaga. A fost cea de-a 8-a remiză stagională pentru echipa lui Niels Frederiksen, care mai are 11 victorii și 10 eșecuri. Egalul din meciul cu Copenhaga a întrerupt o serie 7! Eșecuri consecutive!  

În ciuda formei extrem de slabe, echipa încă mai păstrează șanse, teoretice măcar, la locul 4. Dar are nevoie neapărat de puncte în partidele următoare. În meciurile disputate în deplasare, în acest sezon, Brondby are un parcurs modest, cu patru victorii și 6 eșecuri. 

Meciul de pe terenul locului din play-off-ul Danemarcei se anunță dificil. Dar încă cu șanse la locul 4, Brondby va veni la MCH Arena să își joace șansa. Nu ar fi exclus să vedem cel puțin un gol marcat din partea oaspeților. 

Meciuri directe Midtjylland – Brondby  

În cele 5 meciuri directe din acest sezon, patru în campionat și unul în cupă, raportul este de partea celor de la Brondby, 3-2. În ultima confruntare directă, disputată luna trecută, Midtjylland s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Brondby. 

Ponturi pariuri Midtjylland – Brondby 

1&2+ (victorie Midtjylland și în meci vor fi cel puțin două goluri) cota 1,80 Superbet

Mă aștept la un meci solid făcut de către formația gazdă. Chiar dacă victoria celor de la Copenhaga pune presiune pe Midtjylland, cred că elevii lui Henriksen vor reuși să se impună în fața ultimei clasate din Superliga. Midtjylland are un parcurs bun pe MCH Arena și voi miza pe un succes a formației gazdă, cu cel puțin două goluri marcate. 

Total goluri meci – peste 2,5 cota 1,76 Unibet

Cred că vom avea un meci cu goluri. Nu ar fi exclus ca Brondby să marcheze, astfel că reușitele vor fi într-un număr destul de mare. Sigur, nu vor fi poate goluri pe bandă rulantă, dar sunt de părere că avem toate premisele unei partide cu cel puțin trei goluri. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status