Medvedev – Wawrinka, Ponturi tenis ATP Metz, 22-09-2022 

Home » Medvedev – Wawrinka, Ponturi tenis ATP Metz, 22-09-2022 

Seria pariurilor din tenis continuă cu un super meci, disputa dintre rusul și fostul lider mondial, Daniil Medvedev și elvețianul Stan Wawrinka, din cadrul turului secund de la Moselle Open. Partida este penultima a zilei programată pe terenul central și va începe după ora 19:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Medvedev – Wawrinka, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Medvedev – Wawrinka

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev a pierdut poziția de lider în ierarhia ATP după eliminarea relativ rapidă de la US Open. Rusul a fost învins în optimi de către Nick Kyrgios, a capătul unei partide ce s-a întins pe patru seturi.  

A fost a doua înfrângere pentru rus în mai puțin de o lună în fața australianului. Cum Medvedev era campionul en-titre la US Open, rusul a pierdut cele 2000 de puncte cucerite anul trecut. Si implicit și poziția de lider. Rusul a mai fost o scurtă perioadă pe primul loc, în primăvară, când a urcat în premieră pe locul întâi. 

Si din nou în vară, pentru ceva mai mult timp. Acum, Daniil e pe patru și speră ca până la finalul sezonului să urce măcar pe podium. Aici, la Metz și-a propus titlul. Ar fi doar cel de-al doilea al sezonului, după cel de la Los Cabos, din Mexic. 

Medvedev a avut liber în primul tur, dar primul meci de la competiția din Franța nu va fi deloc simplu. Adversarul se anunță unul complicat și care cu siguranță va încerca să-i țină piept fostului lider mondial. Nu ar fi exclus să vedem cel puțin un set cu prelungiri sau tie-break! 

Stan Wawrinka: Formă sportiv 

Stan Wawrinka încearcă să se apropie de un nivel de joc cât mai bun. Ajuns la 37 de ani, Wawa e departe de jucătorul de odinioară, care era o prezență constantă în top 10, top 5 chiar.  

Elvețianul a fost măcinat de accidentări în ultimele sezoane, iar acest aspect l-a scos mult din formă. Pe locul 284 ATP, Stan e nevoit să primească accept în calificări, chiar și la turnee din seria de 250. Așa cum a fost și cazul la competiția de la Metz. 

Wawrinka a trecut fără prea mari probleme de primele două meciuri preliminare, cedând doar un singur set. Apoi în primul meci de pe tabloul principal, Wawa s-a impus în două seturi contra portughezului Joao Sousa, 7-6, 6-2.  

A fost o evoluție solidă din partea elvețianului, care a avut 83% de procentaj de puncte câștigate cu prima minge. Mult mai greu va fi în turul secund, acolo unde va da peste favoritul principal a competiției. Dar Stan își va juca cu siguranță șansa în fața rusului! 

Meciuri directe Medvedev – Wawrinka 

Cei doi jucători s-au mai întâlnit de trei ori, iar raportul este de partea rusului, care conduce cu 2-1. Ultimul duel direct a avut loc la Australian Open, în 2020, când Stan se impunea cu 3-2 la seturi. 

Ponturi Pariuri Medvedev – Wawrinka 

Total game-uri meci peste 18,5 (în meci se vor disputa minimum 19 game-uri) cota 1,42 Superbet

Meciul va fi mult mai strâns decât o arată cotele. Personal, mi se pare prea mică cotă oferită la victoria rusului, raportat la evoluțiile francezului din partidele de la Metz. Credem că vom avea un meci strâns, până la un punct, cel puțin și mizăm cu încredere pe minimum 19 game-uri disputate! 

Total game-uri primul set peste 9,5 cota 1,70 Unibet 

Și startul de meci ar trebui să fie echilibrat. Mai ales că serviciile ambilor jucători sunt la un nivel înalt. Dacă vor pune cât mai des prima minge în teren, atunci sunt șanse mari să vedem cel puțin 10 game-uri disputate în setul inaugural al meciului! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status