Medvedev – Van Rijthoven, ponturi ATP S-Hertogenbsoch, 12-06-2022 

Home » Medvedev – Van Rijthoven, ponturi ATP S-Hertogenbsoch, 12-06-2022 

Trecem în revistă și finala de la ATP S-Hertogenbsoch, meci ce pune față în față pe locul doi mondial, rusul Daniil Medvedev și unul din favoriții publicului de la Libema Open, dar și surpriza acestui turneu, Tim Van Rijthoven. Meciul este programat pe arena centrală și va începe după ora 15:30, ora României. Mai multe amănunte despre duelul Medvedev – Tim Van Rijthoven, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Medvedev – Van Rijthoven

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev a reușit un parcurs foarte solid la prima sa reprezentație pe iarbă. Rusul a absentat o perioadă destul de mare, a ratat aproape întreg sezonul de zgură, dar revenirea a fost de bun augur. 

La Paris, al doilea Grand Slam al anului, rusul a ajuns până în optimi, fiind eliminat de către unul din cei mai în formă jucători din capitala Franței, Marin Cilic. Medvedev a ales să vină în Olanda, la turneul de la Libema Open, iar parcursul a fost unul aproape perfect. 

Spun aproape, pentru că Daniil a avut de muncă în fiecare meci. Începând de la disputa cu Simon, până la confruntarea de ieri, din semifinale, contra lui Mannarino. E drept, suprafața verde facilitează serviciile bune, dar desfășurarea meciurile disputate de rus au fost atipice suprafeței verzi. Partida cu multe break-uri, în care rusul și-a cedat surprinzător de mult serviciul. 

Medvedev a avut nevoie în fiecare meci de cel puțin un set cu prelungiri. Meciul din finală se anunță cel puțin la fel de greu ca ultimele partide, chiar dacă adversarul este unul surprinzător. Dacă va fi atent, cred că Medvedev va putea bifa, fără emoții, primul titlu din acest an. 

Tim Van Rijthoven: Formă sportiv 

Tim Van Rijthoven e un sportiv olandez, în vârstă de 25 de ani. Ocupant al locului 205, Tim nu avea nici un meci jucat la nivel ATP în acest an până la acest turneu. Iar în carieră, are doar trei partide disputate în circuitul ATP. 

Cu ajutorul unui wild card primit din partea organizatorilor, Van Rijthoven a profitat la maxim de șansa primită. Iar olandezul nu doar că a bifat primele sale victorii din acest an la nivel ATP, dar a reușit cel mai bun rezultat din carieră.  

Forma de moment până la acest turneu nu era cea mai bună. Olandezul pierduse în primul tur al calificărilor la turneul challenger de la Surbiton, de săptămâna trecută și nimic nu anunța parcursul său. Însă în fața propriilor ani, Van Rijthoven a jucat excepțional. Serviciul l-a ajutat mult, la fel ca și lovitura sa de rever cu o singură mână. 

Iar adversarii eliminați au fost grei din circuit, precum americanul Taylor Fritz sau canadianul Felix Auger-Aliassime. Doar două seturi a cedat olandezul până în drumul spre finală, în fața jucătorilor amintiți. La prima sa finală ATP din carieră, olandezul va încerca să joace la fel de dezinvolt. Doar că acum va avea în fața poate cel mai solid jucători din circuit! Nu ar fi exclus să vedem măcar un set decis în prelungiri sau tie-break! 

Meciuri directe Medvedev – Van Rijthoven

Va fi primul meci direct între cei doi jucători! 

Ponturi pariuri Medvedev – Van Rijthoven

Scor corect 2-0 (victorie 2-0 la seturi Medvedev) cota 1,55 Superbet

Cred că presiunea din prima sa finală ATP din carieră se va simți pe umerii jucătorului olandez. Tim a cedat la 1 un set în meciul de ieri contra lui Aliassime și mă îndoiesc că ar putea să producă surpriza și în acest meci. Mizez pe o victorie a rusului în minimum de seturi! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Medvedev la H(-2,5) cota 1,35 Betano

Cred că diferența de valoare dintre cei doi jucători se va vedea pe terenul de joc. Daniil a avut de muncă în fiecare meci, dar asta și pentru că nu a fost suficient de atent în unele momente. Miza meciului se va resimți în jocul olandezului, iar Daniil poate să încheie partida destul de rapid. Mizez pe un succes al rusului cu un handicap de cel puțin trei game-uri! Cota nu este mare, dar are șanse bune de reușită!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status