Medvedev – Rinderknech, Ponturi US Open – 01.09.2022 

Home » Medvedev – Rinderknech, Ponturi US Open – 01.09.2022 

De pe tabloul masculin venim cu analiza disputei dintre liderul mondial, rusul Daniil Medvedev și francezul Arthur Rinderknech, din cadrul turului secund a competiției de la Flushing Meadows, US Open. Partida este ultima a zilei programată pe Arthur Ashe și va începe joi noaptea, după ora 03:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Medvedev – Rinderknech, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Medvedev – Rinderknech

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev e favoritul principal la cucerirea titlului de la ediția din acest an de la US Open. Campionatul de anul trecut de la Flushing Meadows a început în forță cursa de apărare a trofeului. 

Rusul s-a impus mai mult decât categoric în primul tur, contra unuia dintre favoriții publicului de la New York, Stefan Kozlov. Daniil i-a administrat un set la 0 americanului. A fost un meci de antrenament pentru rus în perspectiva duelurilor ce se anunță mult mai grele. 

Liderul mondial a fost în formă în această vară, chiar dacă a luat doar un singur titlu. De altfel, singurul al sezonului, în Mexic, la Los Cabos. În schimb, la Montreal și Cincinnati, rusul nu a reușit rezultate foarte bune. Cel puțin în Canada, unde a fost eliminat încă din primul meci. 

Următorul adversar al rusului pare mai greu, cel puțin la prima vedere. Dar la cum a evoluat Daniil în partida din turul inaugural, e greu de crezut că Daniil se va avea vreo emoție în fața francezului. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Arthur Rinderknech: Formă sportiv 

Arthur Rinderknech e un sportiv francez, în vârstă de 27 de ani, clasat pe locul 58 ATP. Forma de moment a jucătorului din Hexagon nu e cea mai bună, chiar dacă recent a disputat o finală de turneu. 

Asta pentru că ultimul act a fost jucat în circuitul challenger, în Canada, la VANCOUVER, meci cedat în fața conaționalului Lestienne. Tot împotriva unui compatriot a evoluat și în turul inaugural de la ediția din acest an de la US Open. 

Arthur a avut nevoie de patru seturi pentru a se impune în fața lui Quentin Halys. Din care unul decis la tie-break, dar victoria nu poate fi pusă la îndoială. 15 ași a servit Rinderknech și a oferit 5 șanse de break, din care două au fost salvate. 

Francezul va avea o misiune aproape imposibilă în fața liderului mondial. Rusul e cu totul la alt nivel, dar Arthur își va juca șansa în fața campionului de anul trecut de la Flushing Meadows. 

Meciuri directe Medvedev – Rinderknech 

Va fi primul meci direct între cei doi tenismeni! 

Ponturi Pariuri Medvedev – Rinderknech 

Total game-uri Medvedev sub 18,5 (Medvedev câștigă maxim 18 game-uri) cota 1,90 Superbet 

Se anunță un meci ceva mai dificil pentru rus, dar dacă va fi concentrat, cred că liderul mondial îl va domina de la un capăt la altul pe francez. Returul rusului va face diferența, în special pe mingea secundă a jucătorului din Hexagon. Mizăm pe un succes al liderului mondial, fără vreun set la tie-break sau cu prelungiri! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie 3-0 la seturi Medvedev cota 1,35 Unibet 

Mizăm pe o cotă mai mică, dar cu șanse foarte bune de reușită. Diferența de valoare dintre cei doi jucători e mai mult decât clară. E foarte greu ca Arthur să-i facă față rusul, astfel că mizăm cu cea mai mare încredere pe victoria în minimum de seturi a jucătorului din Rusia! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status