Medvedev – Mannarino, ponturi ATP S-Hertogenbosch, 11-06-2022 

Home » Medvedev – Mannarino, ponturi ATP S-Hertogenbosch, 11-06-2022 

Un alt meci care ne-a atras atenția e disputa dintre numărul doi mondial, rusul Daniil Medvedev și francezul Adrian Mannarino, din cadrul celei de-al doua semifinale de la turneul ATP S-Hertogenbosch. Partida este ultima a zilei programată pe terenul central și va începe în jur de ora 17:00, ora României. Mai multe amănunte de la confruntarea Medvedev – Mannarino, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Medvedev - Mannarino

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev a început bine sezonul pe iarbă. Chiar dacă nu va avea acces la cel de-al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon, rusul a luat parte la turnee încă din prima săptămână din sezonul verde. Iar numărul doi mondial e aproape de un nou titlu. 

Rusul a făcut o pauză îndelungată, după primele două turnee masters și a sărit peste aproape întreg sezonul de zgură. Parcursul de la Roland Garros nu a fost deloc rău, în condițiile date, Daniil fiind eliminat în optimi de către Marin Cilic. Reveni pe iarbă, startul nu a fost cel mai ușor. 

Dar rezultatele au fost foarte bune. Două victorii în minimum de seturi pentru Medvedev la turneul din Olanda, dar în fiecare meci a avut de muncă. Contra lui Simon s-a impus cu 7-5, 6-4, după ce a salvat și mingi de set, în timp ce în sferturi, a avut și mai mult de tras. 7-6, 6-4, în fața bielorusului Ilya Ivashka. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Ambele victorii pe deplin meritate, iar nivelul rusului nu a fost la cel mai ridicat nivel. Următorul meci e contra altui jucător incomod, mai ales pe iarbă, dar Medvedev poate avansa, fără emoții în finala competiției dacă va fi mult mai atent. 

Adrian Mannarino: Formă sportiv 

Adrian Mannarino nu a jucat deloc bine în ultima perioadă. Francezul a avut un sezon de zgură extrem de slab, cu doar o singură victorie obținută în partidele jucate pe suprafața roșie. Însă în general acest sezon a fost unul modest pentru Adrian. 

Pe iarbă în schimb, Mannarino a jucat mult mai bine. E cunoscut faptul că jucătorul din Hexagon se simte bine pe suprafața verde, iar de-a lungul sezonului a obținut mai multe rezultate pozitive în competițiile pe iarbă. E drept, săptămâna trecută a fost eliminat în turul 1 la Surbiton. 

Dar în Olanda, francezul a jucat la un nivel mult mai ridicat. Mannarino a cedat un singur set în cele trei partide jucate, iar adversarii au fost buni spre foarte buni. Seppi, de Minaur și Nakashima au fost tenismenii învinși de către francez. Ultimul meci a fost și cel mai greu, dar victoria a fost pe merit. 

Francezul va da peste numărul doi mondial în meciul pentru un loc în finală, iar disputa se anunță extrem de grea. Dar dacă francezul va reuși să etaleze cel puțin același nivel al jocului ca în ultimul meci, cred că își va juca șansa în fața rusului. 

Meciuri directe Medvedev – Mannarino

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este surprinzător de partea francezului, 3-1. Ultima întâlnire a avut loc Miami, în 2019, iar rusul s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Medvedev – Mannarino

Scor corect 2-0 (victorie 2-0 la seturi Medvedev) cota 1,65 Superbet

Cred că rusul poate obține un nou succes în minimum de seturi. Daniil a început mai greu partida, a avut de muncă în fața lui Simon și Ivashka, dar nivelul jocului a fost în creștere. Mannarino a jucat și el bine, însă nu cred că va putea menține ritmul cu numărul doi mondial. Mizez pe un succes fără set cedat pentru Medvedev! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Medvedev la H(2,5) game-uri cota 1,47 Betano

Cred că rusul se va impune fără mari probleme în acest meci. E drept, Daniil a avut de muncă în meciurile precedente, dar și nivelul jocului său va crește, iar greșelile vor dispărea. Mannarino are nevoie de lovituri foarte solide pentru a putea face față raliurilor, dar nu cred că va rezista până la final. Pariez pe victoria numărului doi mondial la cel puțin trei game-uri diferență! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status