Medvedev – Ivashka, ponturi tenis ATP Halle, 16-06-2022 

Home » Medvedev – Ivashka, ponturi tenis ATP Halle, 16-06-2022 

Ne îndreptăm atenția și asupra meciului noului număr 1 mondial, rusul Daniil Medvedev, contra bielorusului Ilya Ivashka, din cadrul rundei a doua de la ATP Halle. Partida este a treia a zilei programată pe OWL Arena și va începe după ora 16:00, ora României. Mai multe detalii despre duelul Medvedev – Ivashka, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Medvedev – Ivashka

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev a revenit începând din această săptămână pe prima poziție în ierarhia mondială. Rusul a mai fost pentru o scurtă perioadă pe primul loc, în primăvară, dar Medvedev a pierdut fotoliul de lider.  

Acum rusul poate rămâne mai mult timp pe primul loc, mai ales după ce se vor scădea și punctele de la Wimbledon. Daniil a reușit și prima victorie în postura de lider mondial. Medvedev s-a impus fără emoții, în primul tur la Halle, contra unui jucător bun pe iarbă, David Goffin.  

A fost un succes clar, 6-3, 6-2, dar pe lângă scor, evoluția a fost cea care a impresionat. Rusul încă nu are titlu câștigat în 2022. A fost foarte aproape săptămâna trecută, la Hertogenbosch, dar a pierdut în fața revelației Tim Van Rijthoven. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Medvedev se va întâlni din nou cu Ivashka, după ce rusul l-a învins săptămâna trecută la Hertogenbosch. Nu va fi un meci deloc simplu, dar dacă liderul mondial va juca cel puțin la fel ca în primul tur, cred că victoria ar trebui să vină fără prea mari emoții. 

Ilya Ivashka: Formă sportiv 

Ilya Ivashka se simte bine pe iarbă. Bielorusul a jucat bine săptămâna trecută la Hertogenbosch, unde a pierdut chiar în fața adversarului din această rundă. Chiar dacă a cedat contra liderului mondial, Ivashka nu a jucat rău. Din contră! 

Bielorusul l-a testat destul de serios pe Medvedev, cedând cu 6-7, 4-6. Serviciul a funcționat bine pentru Ilya, procentajul de reușită pe prima minge fiind unul ridicat. De altfel, serviciul e una din principalele arme ale jucătorului din Belarus! 

În primul tur aici, Ivashka a trecut de unul din favoriții publicului de la Halle, Jan-Lennard Struff, în trei seturi, 3-6, 6-3, 7-6. A fost o victorie muncită, dar în fața unui tenismen solid pe suprafața verde. Ilya a oferit 5 șanse de break, din care trei salvate! 

Un nou duel contra lui Medvedev pentru Ivashka, care speră să se ridice din nou la un nivel cât mai ridicat. Chiar dacă pleacă din nou cu șansa a doua, bielorusul speră să iasă măcar cu fruntea sus, ca și în precendenta partidă! 

Meciuri directe Medvedev – Ivashka

În afara duelului de săptămâna trecută, cei doi tenismeni s-au mai întâlnit de patru ori, iar rusul a obținut trei victorii, în timp ce Ivashka s-a impus o dată

Ponturi pariuri Medvedev – Ivashka

Scor corect 2-0 (victorie 2-0 la seturi Medvedev) 1,57 Superbet

Cred că Daniil se va impune din nou în fața lui Ivashka. Rusul a jucat foarte bine contra lui Goffin, iar victoria a fost una extrem de clară. Asta în condițiile în care și belgianul a evoluat foarte bine! Ivashka are nevoie de cât mai mult de prima minge pentru a putea ține ritmul cu rusul, însă nu cred că are forța să câștige set în fața liderului mondial! 

Victorie Medvedev la H(2,5) game-uri cota 1,36 Betano

Medvedev s-a impus cu dificultate săptămâna trecută în fața lui Ilya, dar cred că acum lucrurile vor fi mai simple. Rusul a jucat foarte bine contra lui Goffin și dacă își va menține nivelul de joc, cred că victoria va fi doar o simplă formalitate!  Mizez pe un suces al liderului mondial la handicap de 2,5 game-uri!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status