Medvedev – Ivashka, Ponturi ATP S-Hertogenbosch, 10-06-2022 

Home » Medvedev – Ivashka, Ponturi ATP S-Hertogenbosch, 10-06-2022 

Închidem seria pronosticurilor de astăzi din tenis cu duelul dintre rusul Daniil Medvedev și bielorusul Ilya Ivashka, din cadrul ultimului sfert de finală de la ATP S-Hertogenbosch. Meciul este ultimul a zilei programat pe arena centrală și va începe în jur de ora 18:00, ora României. Mai multe amănunte despre confruntarea Medvedev – Ivashka, dar și pariurile găsite, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Medvedev - Ivashka

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev a debutat cu dreptul în noul sezon de iarbă. Rusul, care va reveni pe prima poziție în săptămânile următoare, a avut ceva de muncă în primul meci jucat pe suprafața verde în acest an. 

Medvedev a trecut de Gilles Simon în partida din turul secund de la turneul olandez. Rusul a început mai greu meciul, a fost condus cu 2-5, a salvat chiar trei mingi de set, dar a revenit și s-a impus cu 7-5 în actul inaugural. În setul secund, Daniil a început mult mai bine, dar tot a avut de muncă. 

O victorie mai mult decât muncită în primul meci pe iarbă al sezonului, dar Medvedev a arătat un joc bun. Dare care cu siguranță va mai crește în următoarele partide. 78% procentaj de reușită pe prima minge și 6 șanse de break oferite, din care 5 salvate. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Ivashka se anunță mai greu, teoretic, dar dacă Medvedev va ridica și mai mult nivelul jocului, cred că viitorul lider mondial poate avansa în semifinalele competiției din Olanda fără prea mari emoții! 

Ilya Ivashka: Formă sportiv 

Ilya Ivashka s-a acomodat foarte bine pe suprafața verde. De altfel, jocul bielorusului se pliază foarte bine pe suprafețele rapide. Serviciul, e una din armele de bază a jucătorului din Belarus. 

În cele două partide jucate în Olanda, Ivashka a cedat un singur set. În primul meci, contra americanul Mackenzie McDonald. A fost un set cedat la tie-break, dar bielorusul nu a avut emoții. În meciul din turul doi, misiunea a fost mult mai simplă. 

Asta deși adversarul nu era unul deloc ușor. Emil Ruusuvuori e un tenismen bun pe suprafețe rapide, dar finlandezul nu a reușit să etaleze un tenis prea bun, dar și jocul lui Ivashka a fost la un nivel înalt. 78% procentaj de reușită pe prima minge și 8 ași serviți! 

Meciul din sferturi va fi mult mai greu. Ivashka va da peste numărul doi mondial, dar bielorusul va încerca să iasă măcar cu fruntea sus. Dacă va reuși să își menține ridicat nivelul primului serviciu, cred că Ilya își va juca șansa! 

Meciuri directe Medvedev – Ivashka

De patru ori s-au întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de 3-1 în favoarea rusului. Singura victorie al lui Ivashka a venit în Cupa Davis, în urmă cu aproape patru ani! Ultima confruntare directă a fost anul trecut, la Paris, iar rusul s-a impus în minimum de seturi! 

Ponturi pariuri Medvedev – Ivashka

2-0 (scor corect 2-0 Medvedev) cota 1,62 Superbet

Daniil a început mai greu meciul cu Simon, dar apoi a fost în control. Ivashka e un tenismen mai solid decât francezul, dar dacă rusul va reuși să fie mult mai atent pe retur, cred că îl va domina pe bielorus. Mizez pe o victorie în minimum de seturi a numărului doi mondial! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Medvedev la H (-2,5) game-uri cota 1,42 Betano

Medvedev e mult mai valoros, iar diferența de valoare se va vedea și pe terenul de joc. Chiar dacă servește foarte bine, Ivashka are nevoie de o frecvență crescută a primului serviciu. Cred că rusul poate să controleze disputa contra bielorusului și mizez pe o victorie al lui Daniil cu un handicap cel puțin 3 game-uri diferență! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status