Medvedev – Hurkacz, Ponturi finală ATP Halle, 19-06-2022 

Home » Medvedev – Hurkacz, Ponturi finală ATP Halle, 19-06-2022 

Analizăm și finala de la ATP Halle, unde avem o super confruntare între liderul mondial, Daniil Medvedev și numărul 10 mondial, polonezul Hubert Hurkacz. Meciul este programat pe OWL Arena și va începe după ora 16:00, ora României. Mai multe amănunte despre duelul Medvedev – Hurkacz, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Medvedev – Hurkacz

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev a reușit să se califice pentru a doua săptămână la rând într-o finală ATP. Rusul a pierdut săptămâna trecută ultimul act de la Hertogenbosch, dar liderul mondial speră să bifeze primul trofeu din 2022. 

Rusul și-a continuat parcursul bun și la Halle, unde a ridicat și mai mult nivelul tenisului. Din postura de lider mondial, Daniil nu a cedat nici un set pe durata acestei săptămâni. Iar adversarii nu au fost cei mai ușori. 

Medvedev s-a impus împotriva lui Goffin, Ivashka, Bautista Agut și Otte. Cel mai greu meci a fost cel contra favoritului publicului, Oscar Otte. Rusul a fost aproape de a pierde primul set, dar a salvat în extremis primul act. A fost 7-6, 6-3, la capătul unui meci mai mult decât disputat. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Finala se anunță cel puțin la fel de grea ca ultima partidă, însă rusul a arătat un nivel extrem de ridicat și cred că are toate șansele să câștige primul trofeu din acest sezon.  

Hubert Hurkacz: Formă sportiv 

Hubert Hurkacz a făcut și el un turneu bun. Polonezul a fost eliminat în primul tur săptămâna trecută la Stuttgart, dar la Halle numărul 10 mondial a reușit să fie la un nivel mult mai ridicat.  

Polonezul a reușit să își adapteze jocul foarte bine pe suprafața verde și a câștigat pe merit fiecare partidă. Ultimul meci jucat, cel din semifinale a fost și cel mai greu, dar victoria tot a fost una meritată. 

Polonezul a pierdut primul set contra lui Kyrgios, 4-6, dar Hubert a revenit în ambele seturi la tie-break. Cu excepția mingilor de break oferite în primul set, Hurkacz nu i-a mai fost amenințat serviciul. 27 de ași serviți și 78% procentaj de reușită pe prima minge! 

Dacă meciul cu Kyrgios a fost greu, partida din finală se anunță de departe cea mai dificilă. Însă dacă Hurkacz a ieșit învingător din duelurile cu Aliassime și Kyrgios, cred că își va juca șansa și în fața liderului mondial! 

Meciuri directe Medvedev – Hurkacz

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este egal, 2-2. Ultimul meci a avut loc anul acesta, la Miami, când polonezul s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Medvedev – Hurkacz

TGP (21,5) (în meci se vor disputa cel puțin 22 de game-uri) cota 1,42 Superbet

Cred că meciul va fi unul disputat. Medvedev pleacă cu prima șansă, dar polonezul nu va ceda ușor în fața rusului. Hubert l-a învins pe iarbă anul trecut pe Daniil, chiar la Wimbledon și e de așteptat ca și de această dată Hurkacz să-i pună probleme. Mizez pe un meci cu cel puțin 22 de game-uri disputate! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Medvedev cota 1,38 Unibet

Cred că Daniil are forța să se impună. Polonezul s-a dovedit a fi un adversar incomod pentru rus în precedentele partide, dar Medvedev a etalat un nivel de joc foarte bun. Dacă va fi foarte atent, rusul poate face diferența în momentele cheie!  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status