Medvedev – Bautista-Agut, Ponturi tenis ATP Mallorca, 23-06-2022 

Home » Medvedev – Bautista-Agut, Ponturi tenis ATP Mallorca, 23-06-2022 

Continuăm seria pronosticurilor din tenis cu meciul dintre rusul și liderul mondial, Daniil Medvedev și spaniolul Roberto Bautista-Agut din cadrul sfertului trei de finală de la ATP Mallorca. Meciul este penultimul a zilei programat pe arena centrală și va începe după ora 17:00, ora României. Mai multe detalii despre Medvedev – Bautista-Agut, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Medvedev - Bautista-Agut

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev își continuă parcursul bun pe iarbă. Rusul încă nu a reușit să câștige nici un titlu în 2022, în ciuda faptului că în ultimele două săptămâni a disputat două finale, una de ATP 500, ambele pierdute însă! 

Liderul mondial a evoluat foarte bine în sezonul de iarbă și a recunoscut că se simte bine pe suprafața verde. Finală la Hertogenbosch și Halle, dar de fiecare dată a cedat, surprinzător. În Olanda contra surprizei Van Rijthoven, iar în Germania, poate nu la fel de suprinzător, în fața polonezului Hubert Hurkacz. 

Dar nu eșecul, ci scorul și maniera în care a cedat rusul au surprins. A fost 1-6, 4-6 în fața locului 10 mondial. Chiar dacă nu are interzis la Wimbledon, rusul își continuă seria turneelor pe iarbă. A debutat cu dreptul și la Mallorca, unde a trecut, totuși destul de greu, de conaționalul Aslan Karatsev, 4-6, 6-3, 6-2! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Un succes muncit, dar meritat pentru liderul mondial. Daniil va da din nou peste Agut, după duelul de la Halle. Meciul va fi cel puțin la fel de complicat ca disputa de săptămâna trecută, dar Medvedev are prima șansă și acum! 

Roberto Bautista Agut: Formă sportiv 

Roberto Bautista-Agut a avut meciuri bune pe suprafața verde în acest sezon. Ibericul, care a absentat mult în ultimele luni, în special în sezonul de zgură, s-a acomodat foarte rapid pe iarbă. De altfel, Agut a avut rezultate bune în trecut pe această suprafață. 

La Halle, primul turneu pe iarbă și singurul la care a participat până acum spaniolul, Roberto a ajuns până în sferturi. Acolo a fost învins de Medvedev, la capătul unui meci disputat. În ciuda scorului. 

Aici, în primul tur, contra japonezului Taro Daniel, ibericul a avut de muncă. În special în actul secund, atunci când s-a impus la tie-break. Misiunea putea fi mult mai simplă, dacă Agut închidea partida la 5-4, când a servit pentru a câștiga.  

În optimi, ibericul nu a evoluat, profitând de neprezentarea lui Nick Kyrgios. Va avea însă un meci și mai greu în sferturi, unde va da din nou peste liderul mondial. Ca și săptămâna trecută, partida se anunță grea, dar spaniolul va încerca să obțină un rezultat mai bun! 

Meciuri directe Medvedev – Bautista-Agut 

Numărul duelurilor directe a ajuns la patru, după disputa de săptămâna trecută. Medvedev s-a impus prima oară în fața spaniolului, iar raportul este de 3-1 în favoarea lui Agut! 

Ponturi pariuri Medvedev – Bautista-Agut  

1 (victorie Daniil Medvedev) – @1,30 Superbet 

Chiar dacă am oferit o cotă mai mică, ea are șanse mari de reușită! Daniil a dominat meciul de săptămâna trecută și l-a învins în minimum de seturi pe jucătorul spaniol. Cred că și de această dată rusul va ieși învingător! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Medvedev la H-2,5 -@1,50 Fortuna 

Cred că rusul se va impune din nou fără emoții în fața lui Agut! Daniil a avut ceva probleme în partida cu Karatsev, dar nu s-a pus problema victoriei. Roberto va avea nevoie de un nivel foarte ridicat pentru a ține ritmul cu liderul mondial, dar voi miza pe succesul rusului la H de 2,5 game-uri! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status