McDonald – Auger-Aliassime, Ponturi tenis ATP Halle, 15-06-2022

Home » McDonald – Auger-Aliassime, Ponturi tenis ATP Halle, 15-06-2022

Trecem în revistă un alt meci interesant, disputa dintre americanul Mackenzie McDonald și numărul 9 mondial, canadianul Felix Auger-Aliassime, din cadrul turului secund de la ATP Halle. Meciul este ultimul a zilei programat pe OWL Arena și va începe după ora 18:30, ora României. Mai multe informații despre duelul McDonald – Auger-Aliassime, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

McDonald – Auger-Aliassime

Mackenzie McDonald: Formă sportiv 

Mackenzie McDonald nu a avut un start prea bun în sezonul de iarbă. Americanul a pierdut săptămâna trecută în primul meci jucat la Hertogenbosch, contra lui Ilya Ivashka, în trei seturi. 

Nu a fost neapărat o evoluție rea a jucătorul din State, dar McDonald a greșit în mai multe rânduri. Multe erori fiind atipice sau neforțate. Jocul lui Mackenzie se pliază pe iarbă, iar multe din armele sale pot aduce cu ușurință puncte. 

Aici, în primul tur, americanul a trecut fără prea mari probleme de elvețianul Marc-Andrea Huesler, scor 7-6, 6-4. O singură minge de break a oferit McDonald, iar procentajul de reușită pe prima minge a fost de 74%!  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Misiunea din turul secund va fi mult mai grea. Americanul a avut de muncă în primul tur, iar pentru a putea emite pretenții, McDonald va avea nevoie de un joc și mai solid contra unuia dintre capii de serie de la ATP Halle. 

Felix Auger-Aliassime: Formă sportiv  

Felix Auger-Aliassime e unul din cei mai buni tenismeni din circuit. Canadianul joacă bine pe orice suprafață și se acomodează rapid condițiilor de joc. Săptămâna trecută, la Hertogenbosch, Felix a ajuns până în semifinale, fiind învins de revelația competiției, Tim van Rijthoven. 

Jocul nu a fost rău, până la eșecul din semifinale. Inclusiv în meciul contra olandezului, Felix a jucat bine, administrându-i cel mai sever eșec într-un set lui van Rijthoven la turneul din Olanda, 6-1. 

Aliassime are multe arme în arsenal, însă cu siguranță serviciul și lovitura de forehand sunt cele mai importante. Și ambele se pliază de minune pe suprafața verde. În primul meci de aici, Felix a trecut în trei seturi de americanul Marcos Giron. Nu a fost nici pe departe un joc bun făcut de canadian, dar victoria îi oferă încredere. 

Meciul cu McDonald se anunță mai greu, dar dacă Felix va ridica nivelul jocului, nu ar trebui să aibă probleme. Cred că numărul 9 mondial poate să se califice în sferturi fără să cedeze set dacă va fi mult mai atent! 

Meciuri directe McDonald – Aliassime 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, în urmă cu patru ani, la Miami, iar americanul s-a impus în trei seturi! 

Ponturi pariuri McDonald – Aliassime 

Scor corect 0-2 (victorie 2-0 la seturi Aliassime) cota 1,60 Superbet

Numărul 9 mondial a avut de muncă în primul meci de la Halle, dar jocul a fost departe de nivelul ideal. Canadianul poate crește mult ritmul jocului, iar în acest condiții cred că Felix poate să domine partida cu McDonald. Mizez pe un succes clar al jucătorului din Canada! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Aliassime la H(-3,5) game-uri cota 1,63 Fortuna

Cred că diferența de valoare, în primul rând, între cei doi jucători, se va simți și pe terenul de joc. Plus forma de moment, canadianul evoluând bine săptămâna trecută la Herogenbosch. Mizez pe victoria lui Aliassime, la Handicap de 3,5 game-uri! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status