Maria – Cîrstea, Ponturi WTA Wimbledon, 29-06-2022 

Home » Maria – Cîrstea, Ponturi WTA Wimbledon, 29-06-2022 

Deschidem seria de astăzi a pariurilor din tenis cu meciul Soranei Cîrstea din turul secund de la Wimbledon, contra jucătoarei din Germania, Tatjana Maria. Partida este programată a doua a zilei pe terenul cu numărul 18 și va începe după ora 15:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Maria – Cîrstea, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Maria - Cîrstea

Tatjana Maria: Formă sportiv 

Tatjana Maria e o jucătoare din Germania, în vârstă de 34 de ani, clasată pe locul 103 mondial. Maria vine pe iarba londoneză după o perioadă relativ bună, însă rezultatele bune au fost obținute la un nivel scăzut. 

În circuitul challenger sau chiar ITF. Însă toate aceste victorii i-au dat un moral bun jucătoarei din Germania, care au ajutat-o în primul meci de la ediția din acest an de la Wimbledon. Maria s-a impus în runda inaugurală de la All England Club contra australiencei Astra Sharma, în trei seturi. 

A fost un succes muncit, dar meritat, în fața unei jucătoare mai slab clasate. Cifrele din jocului Tatjanei au arătat bine, cu un procentaj de reușită de 72% pe prima minge. În schimb, Maria a comis 7 duble greșeli și a oferit 5 șanse de break. Din care doar una salvată! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul din turul secund contra lui Cîrstea se anunță greu. Dar Maria își va juca șansa și va încerca, cel puțin, să iasă cu fruntea sus din partida din runa a doua de la Wimbleon. 

Sorana Cîrstea: Formă sportiv 

Sorana Cîrstea traversează o formă foarte bună în ultima perioadă. Românca a jucat foarte solid la Birmingham, reușind să atingă semifinalele competiției. Sori a cedat în penultimul act a competiției în fața chinezoaicei Shuai Zhang. 

Sportiva din România s-a retras apoi din primul tur de la Eastbourne, după ce a acuzat unele probleme medicale. A fost și o retragere precaută, în perspectiva participării la Wimbledon. Iar asta s-a văzut în turul inaugural de la All England Club. 

Sori s-a impus cu 2-0 în primul meci pe iarba londoneză a ediției din acest an de la Wimbledon. A fost o victorie cu atât mai importantă, în fața unei jucătoare, deloc slabe, Aleksandra Krunic. Cîrstea a avut probleme pe prima minge, cu un procentaj de reușită de doar 64%. Dar și frecvența primului serviciu a fost scăzută, 49%. 

Sorana rămâne însă optimistă și speră la un joc mult mai bun în turul secund. Iar dacă va ridica nivelul tenisului, cu siguranță Sori poate avansa mai departe, chiar fără nici o emoție, în fața unei tenismene mult mai slab cotate! 

Meciuri directe Maria – Cîrstea 

De trei ori s-au mai întâlnit cele două jucătoare, iar Sori s-a impus de fiecare dată. Ultima oară, chiar în acest an, la French Open, în turul întâi, când românca a câștigat în minimum de seturi! 

Ponturi pariuri Maria – Cîrstea  

2 (victorie Sorana Cîrstea) cota 1,40 Superbet

Cred că Sorana poate bifa un nou succes pe iarba londoneză. Chiar dacă nu a jucat la un nivel bun, Sori a trecut fără probleme de Krunic. Cu un joc mult mai atent, consider că sportiva noastră nu va avea nici o problemă în disputa de astăzi! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Sorana Cîrstea la H-2,5 cota 1,52 Fortuna

Sorana Cîrstea are forța să se impună din nou categoric. Cu un joc mult mai bun față de meciul precedent, consider că sportiva noastră nu va avea nici o problemă în fața unei jucătoare mult inferioară, din toate punctele de vedere! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status