Manchester City – Borussia Dortmund, UEFA Champions League, 14-09-2022

Home » Manchester City – Borussia Dortmund, UEFA Champions League, 14-09-2022

Manchester City F.C., a doua clasată în Premier League, va primi vizita echipei Borussia Dortmund, locul 5 în Bundesliga, în al doilea meci al grupei G din Liga Campionilor în speranța obținerii celor trei puncte pentru a rămâne liderul clasamentului. Ne așteptăm la o confruntare de zile mari în meciul Manchester City – Borussia Dortmund care se va juca pe Etihad Stadium pe data de 14 septembrie de la ora 22:00.

Sari direct la pont >>

Manchester City – Borussia Dortmund

Manchester City F.C.

Manchester City F.C. vine în acest meci după victoria obținută fără emoții cu scorul de 4-0 în primul meci din grupă în deplasarea de la Sevilla FC.

Echipa antrenată de Pep Guardiola se află de asemenea la începutul unui sezon promițător, întrucât în campionatul intern este clasată pe poziția secundă la doar un punct în spatele echipei Arsenal.

Poziție în clasament

Manchester City este liderul clasamentului pentru moment fiind la egalitate de puncte cu Dortmund, singura diferență dintre cele două echipe este un gol în plus marcat de Manchester City.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Guardiola pentru acest meci este să obțină victoria și să rămână liderul clasamentului, întrucât obiectivul major al echipei este să câștige Liga Campionilor, iar daca va câștiga și această grupă drumul spre finală s-ar putea să fie mult mai ușor.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Silva, Haaland, Foden – De Bruyne, Rodri, Gundogan – Ake, Lewis, Dias, Cancelo – Ederson
  • Absenți: Mendy (suspendat), Laporte (accidentat)
  • Incerți: Stones, Walker (accidentați)

GO SUPER! Pariază 50 de lei pe meciurile UEFA Champions League și primești 50 de lei freebet
numai la Superbet

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund vine în această partidă de asemenea după o victorie obținută în primul meci din grupă, cu scorul de 3-0 împotriva echipei FC Copenhaga.

Echipa antrenată de Edin Terzic se confruntă cu o listă destul de mare de accidentați, dar cu toate acestea se descucă bine în campionat, fiind clasată pe locul 5 la doar 2 puncte de lider.

Poziție în clasament

Echipa condusă de Terzic se află pe poziția secundă în grupă, cu 3 puncte după un mecii jucat, 3 goluri marcate și nici un gol primit.

Obiectiv

Obiectivul echipei Borussia Dortmund pentru acest meci este să încerce să obțină cel puțin un rezultat de egalitate, cu toate că acest obiectiv este destul de greu de îndeplinit având în vedere lista lungă de absenți.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Modeste – Wolf, Reus, Brandt – Bellingham, Ozcan – Meunier, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro – Meyer
  • Absenți: Bynoe-Gittens, Dahoud, Haller, Kobel, Bauza (accidentați)
  • Incerți: Adeyemi, Hazard, Malen (accidentați)

Meciuri directe Manchester City – Borussia Dortmund

Având în vedere meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele 3 sunt mai recente și deci relevante, din care o victorie a fost obținută de Borussia Dortmund și două meciuri au fost câștigate de Manchester City.

Ponturi pariuri Manchester City – Borussia Dortmund

Total goluri Peste/Sub (Peste 2.5) cota 1.33 (Superbet)

Ținând cont de faptul că ambele echipe au atacanți de mare valoare cu potențialul de a marca multe goluri, și având în vedere faptul că ambele echipe au marcat minim 3 goluri în primul meci din această grupă, voi miza pe faptul că și în acest meci se vor marca cel puâin 3 goluri.

GO SUPER! Pariază 50 de lei pe meciurile UEFA Champions League și primești 50 de lei freebet
numai la Superbet

Ambele echipe înscriu (Da – GG) cota 1.90 (Betano)

Uitându-ne la primul meci din grupă, putem constata puterea ofensivă a ambelor echipe. Manchester City, având în vedere că are atacanți precum Haaland și ținând cont de faptul că joacă pe teren prorpiu, ne așteptăm să înscrie cel puțin un gol. Cu toate că Borussia Dortmund are mulți accidentați, aceștia nu sunt jucătorii de bază ai echipei, mai mult decât atât aceștia nu sunt atacanți, așadar având în vedere faptul că Borussia Dortmund nu întâmpină dificultăți ofensive vom miza pe faptul că ambele echipe vor marca în acest meci.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status