Mainz – FC Koln, Bundesliga, 21.10.2022

Home » Mainz – FC Koln, Bundesliga, 21.10.2022

FSV Mainz va primi vizita echipei FC Koln în etapa cu numărul 11 din Bundesliga în încercarea de a obține victoria și de a se clasa în top 6 în clasamentul primei ligi din Germania. Meciul Mainz – FC Koln se va juca pe stadionul Mewa Arena din Mainz pe data de 21 octombrie de la ora 21:30.

Sari direct la pont >>

Mainz - FC Koln

FSV Mainz

FSV Mainz 05, cunoscută drept Mainz, vine în această partidă după victoria obținută cu scorul de 2-0 etapa trecută în deplasarea de la Werder Bremen.

Echipa antrenată de norvegianul Bo Svensson a avut parte de un sezon destul de bun până în acest moment, cu 4 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri obâinute în 10 meciuri jucate.

Poziție în clasament

Mainz este clasată pe poziția 11 în Bundesliga cu un total de 15 puncte obținute după 10 etape disputate, însă este la doar 2 puncte în urma echipei clasate pe poziția a 4-a în campionat, așadar o victorie în acest meci ar putea urca echipa în topul clasamentului.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Svensson pentru acest meci este să obâină victoria, deoarece echipa dorește clasarea în topul clasamentului și dorește să prindă un loc ce va permite accesul în cupele Europene sezonul viitor.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-3-2-2) Onisiwo, Ingvartsen – Martins, Lee – da Costa, Stach, Martin – Fernandes, Kohr, Hack – Zentner
  • Absenți: Leitsch (lipsă formă fizică), Mustapha, Widmer (accidetați)
  • Incerți: Bell (lovitură)

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

FC Koln

FC Koln vine în această partidă după victoria obținută pe teren propriu cu scorul de 3-2 etapa trecută împotriva echipei Augsburg.

Echipa antrenată de Steffen Baumgart a avut și ea parte de un sezon relativ bun până în acest moment, cu 4 victorii 4 remize și 2 înfrângeri după 10 etape de campionat.

Poziție în clasament

Datorită acestor rezultate destul de bune FC Koln este clasată pe poziția 7 în Bundesliga cu un total de 16 puncte și un golaveraj de 19 goluri marcate și 17 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Baumgart pentru acest meci este să evite înfrângerea, deoarece echipa dorește să rămână aproape de primele șase clasate întrucât dorește să încheie sezonul pe unul din locurile ce vor permite accesul în cupele Europene sezonul viitor.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Tigges, Maina – Duda, Martel, Skhiri, Huseinbasic – Hector, Hubers, Kilian, Schmitz – Schwabe
  • Absenți: Andersson, Chabot, Lemperle, Limnios, Ljubicic, Thielmann (accidentați)
  • Incerți: Olesen (accidentat)

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciurile directe Mainz – FC Koln

Din ultimele 5 întâlniri directe dintre cele două echipe, Mainz a reușit să câștige o singură partidă, FC Koln a câștigat 2 meciuri iar două partide s-au încheiat cu rezultat de egalitate între cele două echipe.

Ponturi pentru pariuri Mainz – FC Koln

Ambele echipe înscriu (Da – GG) cota 1.65 (Betano)

Dacă ne uităm la rezultatele meciurilor directe dintre cele două echipe, putem observa faptul că în marea majoritate a meciurilor directe, în special începând cu 2017, ambele echipe au reușit să marcheze. Uitându-ne la ultimele 4 etape, constatăm faptul că în toate meciurile ambele echipe au reușit să înscrie, de aceea vom miza pe faptul că în meciul Mainz – FC Koln ambele echipe vor marca.

Pauză sau Final (PsF X) cota 1.75 (Superbet)

Ținând cont de faptul că ambele echipe sunt destul de apropiate în clasament, cel puțin ca număr de puncte dar și faptul că ambele sunt determinate să evite înfrângerea pentru a ține aproape în continuare de primele șase clasate, vom miza pe un meci în care la pauză și/sau la final va fi egalitate.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status