Londero – Alcaraz, ponturi Roland Garros, 22-05-2022

Home » Londero – Alcaraz, ponturi Roland Garros, 22-05-2022

Duminică, 22 mai, debutează ediția din acest an al celui de-al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros. La fel ca și celelalte întreceri de mare șlam și competiția de la Paris are farmecul său aparte. În prima zi a concursului avem programate 20 de partide pe tabloul masculin și tot atâtea pe cel feminin. Echipa pariezonline.ro va fi alături de voi, zi de zi, pe durata turneului din Franța, cu cele mai bune pariuri, de la cele mai interesante meciuri. Deschidem seria pariurilor de la ediția din acest an de la Roland Garros cu meciul noului star din circuit, ibericul Carlos Alcaraz, contra argentinianul Juan Ignacio Londero. Partida este ultima a zilei programată pe Philippe Chatrier și va începe după ora 18:00, ora României. Mai multe detalii de la disputa Londero Alcaraz, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Londero – Alcaraz

Juan Ignacio Londero: Formă sportiv 

Juan Ignacio Londero e un jucător argentinian, în vârstă de 28 de ani. Deși ajunsese la un moment dat în top 50, sud-americanul nu a mai reușit să se mențină la un nivel înalt. Sau măcar să fie în jurul graniței top 100. 

Vârful carierei a fost în 2019, când Londero atingea poziția 50 în ierarhia ATP. De la finalul sezonului respectiv, argentinianul nu a mai reușit să etaleze același joc. Sau tenisul care l-a propulsat în prima jumătate a ierarhiei mondiale. În acest an, Ignacio a jucat doar pe suprafața roșie. 

Iar rezultatele au oscilat pentru sud-american. Cel mai bun rezultat a fost semifinale la Cordoba, cedând în fața campionului de la acel turneu, Albert Ramos-Vinolas. Argentinianul a jucat în calificări, dar a fost învins în ultimul tur preliminar de către croatul Borna Gojo, 6-7, 1-6. 

Însă sud-americanul a beneficiat de postura de lucky loser și a acces pe tabloul principal. Însă nu a avut deloc șansă. Argentinianul va da peste unul din cei mai în formă jucători ai momentului. Și unul din principalii favoriți la cucerirea titlului la Paris. Însă Londero speră să iasă cu fruntea sus din partida contra numărului 5 mondial. 

Carlos Alcaraz Garfia: Formă sportiv 

Carlos Alcaraz a fost poate cel mai în formă jucător în startul noului sezon. Tânărul iberic și-a trecut în cont două turnee masters, la Miami și Madrid, plus alte două titluri din categoria ATP 500, Rio și Barcelona. Iar ascensiunea s-a văzut și în ierarhia mondială. 

Alcaraz a intrat în top 10 după triumful de la Florida și a ajuns pe 6 în urma succesului din capitala Spaniei. La doar 19 ani, Carlos este deja o certitudine și e de așteptat ca în cel mai scurt timp să ajungă în top 3, iar ulterior să preia șefia clasamentului. Meciul cu Djokovic, de la Madrid, va rămâne de referință. 

E greu de crezut că în următorii ani, Nadal sau Djokovic vor mai putea ține ritmul cu noul star al circuitului. După succesul de la Madrid, Alcaraz a luat pauză și nu a participat la competiția din capitala Italiei. Tocmai pentru a pregăti cât mai bine cel de-al doilea Grand Slam al anului.  

Cap de serie numărul 6 la ediția din acest an de la French Open, Alcaraz va începe aventura contra unui jucător venit din caliicări. Ibericul e mare favorit și se pune doar problema scorului. Sau mai bine zis a proporțiilor scorului! 

Meciuri directe Londero Alcaraz

Va fi prima confruntare directă între cei doi tenismeni! 

Ponturi pariuri Londero Alcaraz

Total game-uri Carlos Alcaraz – sub 18,5 cota 1,83 Betano

Cred că Alcaraz va avea un debut de meci în forță. Ibericul își va impune jocul încă din primele game-uri și va încerca să închidă cât mai rapid partida. Londero e departe de jocul său din urmă cu trei ani și cu greu va putea ține ritmul cu noul star din circuit. Mizez pe o victorie a spaniolului, fără să aibă nevoie de vreun set cu prelungiri sau tie-break! 

0-3 (victorie Alcaraz 3-0 la seturi) cota 1,27 Superbet

Chiar dacă este o cotă mică, acest pariu poate fi luat într-un combo. Cu o miză ridicată! Alcaraz este superior argentinianului la toate capitolele și în acest moment e aproape imposibil ca Londero să câștige set în fața ibericului. Mizăm pe o victorie în minimum de seturi a favoritului 6 a competiției din capitala Franței! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status