Lituania – Luxemburg, ponturi fotbal Liga Națiunilor, 04-06-2022

Home » Lituania – Luxemburg, ponturi fotbal Liga Națiunilor, 04-06-2022

Un alt meci pe care îl trecem în revistă e disputa dintre Lituania și Luxemburg, din cadrul etapei întâi, din grupa 1, liga C din UEFA Nations League. Meciul este programat sâmbătă, 4 iunie, pe stadionul LFF, din Vilnius, cu începere de la ora 19:00. Mai multe amănunte de la confruntarea Lituania – Luxemburg, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Lituania – Luxemburg

Lituania: Formă echipă 

Lituania e una din naționalele din lumea a doua fotbalistică. Sau poate chiar a treia, dacă ne raportăm la unele rezultate. Asta cu toate că întrecerea internă nu e printre cele mai slabe campionate din Europa. Dar la nivel de națonală, Lituania stă destul de slab. 

În ultima campania, Lituania a terminat pe ultimul loc grupa C, din care au mai făcut parte Elveția, Italia sau Irlanda de Nord. Doar trei puncte a adunat Lituania în cele 8 partide disputate. Singura victorie a venit în fața Bulgariei, scor 3-1, în luna octombrie anul trecut. 

După meciurile din campania World Cup 2022, Lituania a mai disputat trei partide amicale, una in 2021, iar două anul acesta. Un eșec, o remiză și o victorie, au fost rezultatele Lituaniei în aceste partide. 

Iar adversarii nu au fost deloc cu mult peste calibrul Lituaniei. Irlanda a fost cea mai valoroasă națională. Debutul din ediția aceasta din Liga Națiunilor pare să fie la îndemână, dar partida cu Luxemburg nu va fi deloc ușoară. 

Luxemburg: Formă echipă 

Luxemburg a evoluat în ultimii ani. Naționala micuțului stat nu mai e chiar reprezentativa împotriva căreia fiecare își trecea deja punctele acontate. Drept dovadă stau rezultatele din ultimele campanii de calificare. Chiar dacă nu emite pretenții, Luxemburg e acum o nucă greu de spart. 

Mai ales în meciurile de pe teren propriu. În ultima campanie de calificare, Luxemburg a terminat grupa pe 4, penultima poziție, dar cu 9 puncte acumulate. Cu trei victorii și 5 eșecuri. Spre exemplu, în meciul cu Serbia, de acasă, luxemburghezii au cedat greu, 0-1. 

Exact ce vă ziceam ceva mai sus, naționala din Luxemburg e acum o echipă mult mai greu de învins. Sigur, eșecul cu 0-5 de pe terenul Portugaliei arată încă nivelul la care se află naționala lui Luc Holtz, dar într-o grupă cum e cea din ediția din acest an din Liga Națiunilor, cred că Luxemburg își va juca șansa. 

Turcia și Insulele Feroe mai sunt celelalte naționale din grupa 1 din urna a C a Ligii Națiunilor. Meciul cu Lituania nu va fi ușor, dar cu siguranță luxemburghezii vor încerca să se întoarcă cu măcar un punct din deplasarea de la Vilnius. 

Meciuri directe Lituania – Luxemburg

Cele două naționale s-au mai întâlnit de  patru ori în istorie, iar raportul este de partea luxemburghezilor, care conduc cu 2-1. Ultimul meci direct a fost în preliminariile Euro 2020, iar scorul a fost egal, 1-1.  

Ponturi pariuri Lituania – Luxemburg

X2&0-4 (Luxemburg nu pierde, iar în meci se vor marca maxim patru goluri) cota 1,40 Superbet

Luxemburg pare să fie cel puțin la același nivel cu Lituania în acest moment. Dacă nu, chiar mai sus. Meciul va fi unul echilibrat, pragmatic, în care golurile nu vor fi deloc într-un număr mare. Mizăm că reprezentativa oaspete nu va pierde, iar în meci nu se vor marca mai mult de patru goluri. 

Pauza SAU Final X (egal la pauză sau final) cota 1,55 Fortuna

Cred că sunt premise destul de mari să vedem un rezultat indecis în această partidă. Cele două naționale, sensibil egale valoric, vor încerca în primul rând să iasă neînvinse. Mizăm pe un meci în care echilibrul se va menține la capătul primelor 45 de minute sau la finalul partidei. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status