Lincoln City – Doncaster Rovers, EFL Trophy, 20-09-2022

Home » Lincoln City – Doncaster Rovers, EFL Trophy, 20-09-2022

Lincoln City F.C. va primi vizita echipei Doncaster City F.C. în al doilea meci din grupa E desfășurat în cadrul EFL Trophy, trofeul knockout rezervat echipelor din a treia și a patra ligă din Anglia, în încercarea de a obține toate cele trei puncte pentru a rămâne liderul clasamentului. Meciul Lincoln City – Doncaster Rovers se va juca pe stadionul LNER din Lincoln pe data de 20 septembrie de la ora 21:00.

Sari direct la pont >>

Lincoln City – Doncaster Rovers

Lincoln City F.C.

Lincoln City F.C. vine în această partidă după victoria convingătoare cu scorul de 3-0 obținută în etapa de debut a grupei în deplasarea de la Barnsley.

Echipa din Lincoln face parte din League One, a treia ligă din Anglia, iar echipa vine după o serie de două victorii consecutive în campionat, ceea ce denotă creșterea de formă a echipei.

Poziție în clasament

În clasamentul grupei E din EFL Trophy Lincoln City F.C. este prima clasată, având 3 puncte după primul meci câștigat fiind urmată de Doncaster Rovers F.C. în clasament.

Obiectiv

Obiectivul echipei Lincoln City F.C. pentru această partidă este să obțină victoria și să rămână prima clasată în această grupă, iar în ceea ce privește competiția aceasta dorește să ajungă în fazele superioare ale EFL Trophy.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Vernam, Diamond, Bishop – House, Sorensen, Oakley-Boothe – Benn, O’Connor, Walsh, Robson – Wright

Doncaster Rovers F.C.

Doncaster Rovers F.C. vine în această partidă după victoria obținută la loviturile de departajare împotriva echipei Newcastle United U21.

Poziție în clasament

Doncaster Rovers F.C. este clasată pe poziția secundă în grupa E din EFL Trophy cu un total de 2 puncte după primul meci jucat.

Deoarece Doncaster și Newcastle au încheiat meciul la egalitate și au fost nevoite să execute lovituri de departajare, după regulile EFL Trophy, Doncaster Rovers, câștigând la loviturile de departajare, a primit două puncte, nu trei cum se acordă în fotbalul din ligile superioare.

Obiectiv

Cu toate că dispută acest meci cu o echipă dintr-o ligă superioară, obiectivul echipei Doncaster pentru această partidă este să încerce să nu piardă meciul și să ajungă la loviturile de departajare, unde ar putea spera să câștige din nou.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Goodman – Kuleya, Agard, Taylor – Ravenhill, Degruchy – Maxwell, Long, Faulkner, Seaman – Jones

Meciuri directe Lincoln City – Doncaster Rovers

În ceea ce privește meciurile directe dintre cele două echipe, din ultimele 5 meciuri, Doncaster a reușit să obțină trei victorii, doar cea mai recentă întâlnire a fost câștigată de Lincoln City, iar un meci s-a încheiat cu rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri Lincoln City – Doncaster Rovers

Total goluri Lincoln City (Peste 1.5) cota 1.61 (Casa Pariurilor)

Dacă ne uităm la ultimul meci dintre cele două echipe disputat în cadrul EFL Cup în luna August a acestui an, observăm faptul că Lincoln City a câștigat lejer cu scorul de 3-0, cu toate că a jucat acest meci pe terenul echipei Doncaster Rovers. Având în vedere acest lucru, dar și faptul că Doncaster Rovers se află în liga a 4-a din Anglia pe când Lincoln City este în Liga a 3-a, vom miza pe faptul că echipa gazdă va marca cel puțin două goluri în acest meci.

Rezultat final (1) cota 1.55 (Superbet)

Având în vedere diferența clară de valoare dintre cele două echipe dată în primul rând de faptul că acestea joacă în două ligi diferite valoric, iar dacă ne uităm la ultimele lor meciuri observăm că Lincoln City vine după două victorii consecutive în liga a 3-a pe când Doncaster are 3 înfrângeri consecutive în liga a 4-a. Datorită acestor lucruri, nu avem cum să mizăm pe altceva decât o victorie clară a gazdelor în acest meci.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status