Liechtenstein – Moldova, Ponturi Liga Națiunilor, 03-06-2022 

Home » Liechtenstein – Moldova, Ponturi Liga Națiunilor, 03-06-2022 

Vineri sunt programate multe alte meciuri în Liga Națiunilor, iar pentru început vom trece în revistă partida dintre Liechtenstein și Moldova, din cadrul etapei întâi a grupei 1 din League D. Meciul este programat în această seară, pe Rheinpark Stadion, din Vaduz, cu începere de la ora 21:45. Mai multe detalii de la disputa Liechtenstein – Moldova, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Liechtenstein – Moldova

Liechtenstein: Formă echipă 

Liechtenstein e una din cele mai slab cotate naționale din Europa. Reprezentativa micuțului stat din Liechtenstein vine după 6 eșecuri consecutive și 9 în ultimele 10 partide disputate. Singurul meci în care Liechtenstein nu a pierdut a fost în disputa contra Armeniei, în grupa pentru calificarea la Campionatul Mondial. 

Liechtenstein a făcut parte din grupa României, unde a terminat pe ultimul loc. Cu doar un punct acumulat. Cel amintit mai sus. Însă evoluțiile jucătorilor din naționala Liechtenstein-ului au fost modeste. Doar două goluri marcate și 34 înscrise! 

În noua ediția a Ligii Națiunilor, Liechtenstein a fost repartizată în grupa 1, alături de Moldova, Andorra și Letonia. Evident, chiar și într-o astfel de grupă, e greu de crezut că Liechtenstein va putea emite pretenții, chiar și la poziția a treia din clasament. 

Meciul de debut din ediția actuală a Ligii Națiunilor va fi greu. Ca oricare meci, de altfel, pentru Liechtenstein. Nu cred că vom avea multe goluri și nici un meci spectaculos. Însă Liechtenstein va încerca să iasă măcar cu fruntea sus din această confruntare. 

Moldova: Formă echipă 

Moldova face și ea parte din grupul de naționale slab cotate din Europa. Naționala țării vecine nu a reușit rezultate măcar decent în ultimele campanii de calificare, fie că a fost vorba de Mondiale sau Europene. Nivelul fotbalului de peste Prut e scăzut și puțini fotbaliști vin din alte campionate. 

Moldova a încheiat pe ultimul loc campania pentru Mondialul din Qatar. Doar un singur punct a adunat naționala de peste Prut, încasând 30 de goluri și marcând doar 5! Ultimele 5 meciuri din calificări au însemnat eșecuri pe linie. 

Moldova a disputat și un baraj pentru poziția în League C, în Liga Națiunilor. Dar moldovenii au pierdut dubla cu Kazakhstan, după 1-2 în meciul de acasă, și 1-0 în deplasare. Meciurile din acea dublă au fost ultimele disputate de naționala Moldovei, în martie, acest an.  

Meciul de pe terenul naționalei din Liechtenstein pare a fi accesibil. Moldova poate începe cu dreptul aventura în noua ediție din Liga Națiunilor, însă la forma pe care au arătat-o moldovenii în ultimele partide, nici un meci cu Liechtenstein nu pare să mai fie ușor. 

Meciuri directe Liechtenstein – Moldova  

De două ori s-au mai întâlnit cele două naționale, în preliminariile pentru Euro 2016, iar Liechtenstein a avut câștig de cauză atunci, cu o victorie și o remiză. 

Ponturi pariuri Liechtenstein – Moldova 

X2&0-3 (Moldova nu pierde, iar în meci se vor marca maxim 3 goluri) cota 1,42 Superbet

Cred că meciul va fi unul pragmatic și cu puține reușite. Ambele naționale au fost într-o formă foarte slabă și e greu de crezut că putem vedea un fotbal de calitate. Mizăm pe o partidă echilibrată, în care Moldova nu va pierde și se vor înscrie maxim trei reușite!

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pauza sau Final X (egal la pauză sau la final) cota 1,70 Fortuna

Cred că meciul va fi unul disputat și echilibrat. Forțele sunt relativ egale, la fel ca și forma. Liechtenstein s-a predat greu în meciurile de acasă, chiar și în fața unor naționale mai puternice decât Moldova. Mizăm pe un rezultat indecis, la capătul primelor 45 de minute sau la finalul partidei.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status