Kyrgios – Tsitsipas, Ponturi tenis ATP Wimbledon, 02-07-2022 

Home » Kyrgios – Tsitsipas, Ponturi tenis ATP Wimbledon, 02-07-2022 

Ne îndreptăm atenția și pe tabloul masculin, iar fără doar și poate, capul e afiș al acestei runde e disputa dintre australianul Nick Kyrgios și grecul Stefanos Tsitsipas, din cadrul turului al treilea de la Wimbledon. Meciul este ultimul a zilei programat pe arena secundă, terenul cu numărul 1 și va începe în jur de ora 18:30. Mai multe detalii despre Kyrgios – Tsitsipas, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Kyrgios – Tsitsipas

Nick Kyrgios: Formă sportiv 

Nick Kyrgios e unul din cei mai spectaculoși jucători din circuit. Dar și unul din cei mai imprevizibili. Însă pe iarbă, australianul e un jucător foarte solid. A demonstrat-o și în acest sezon, chiar dacă nu a reușit să câștige nici un trofeu. 

Nick a făcut semifinale la Halle, unde a fost eliminat de către un alt tenismen foarte bun din circuit, Hubert Hurkacz, la capătul unui meci de trei seturi, din care două cu tie-break. Plus o altă semifinală, la Stuttgart. Cedând în fața lui Murray. La ultimul turneu înainte de Wimbledon, la Mallorca, jucătorul de la Antipozi s-a retras înainte de meciul din optimi. 

Pe iarba londoneză, debutul a fost surprinzător de dificil. Nick a cedat primul act și a avut nevoie de 5 seturi pentru a se impune în fața unuia dintre favoriții gazdelor, Paul Jubb. A fost o evoluție mai slabă, dar australianul și-a luat revanșa în turul secund. Când a fost la un nivel extrem de ridicat. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

A fost o victorie în trei seturi în fața lui Filip Krajinovic, finalistul de la Queen s. Dar nu numai scorul a impresionat și evoluția. 93%!! procentaj de reușită pe prima minge și nici o șansă de break oferită! Meciul cu Tsitsipas se anunță mai greu, dar australianul are prima șansă! 

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv 

Stefanos Tsitsipas e și el într-o formă bună. Grecul s-a impus în primul său turneu pe iarbă, chiar înainte de startul celui de-al treilea Grand Slam al anului. Săptămâna trecută, la Mallorca, într-o finală cu Roberto Bautista-Agut. 

Iar forma bună a continuat și pe iarba de la Londra. Grecul a cedat un singur set în primele două partide jucate la All England Club. În primul meci, când misiunea a fost mult mai grea decât se aștepta. Mult mai ușor a fost meciul din turul secund. 

Culmea, contra unui jucător mult mai bine cotat pe suprafața verde, australianul Jordan Thompson. Primele două seturi au fost dominate de jucătorul elen. Iar în cel de-al treilea, egalitate s-a menținut până la 5-5, când grecul a făcut break-ul decisiv.  

Sezonul acesta a fost poate cel mai bun din cariera grecului pe iarbă. Stefanos vrea un parcurs lung și la Wimbledon, dar primul adversar greu vine încă din turul trei. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, Tsitsipas vrea să își ia revanșa în fața australianului, după eșecul de la Halle. 

Meciuri directe Kyrgios – Tsitsipas 

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de 3-1 în favoarea australianului. Ultimul meci a fost la Halle, în urmă două săptămâni, când Nick s-a impus în două seturi! 

Ponturi pariuri Kyrgios – Tsitsipas 

1S TGP 10,5 -(în primul set se vor juca cel puțin 11 game-uri) cota 2,20 Superbet 

Cred că startul meciului va fi echilibrat. Sigur, e condiționat și de serviciile celor doi jucători, dar dacă ambii vor servi la potențialul scontat, sunt șanse mari să vedem game-uri derulate rapid. Mizăm pe cel puțin 11 game-uri în actul inaugural a partidei! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total seturi meci – peste 3,5 – @1,48 Fortuna 

Nick a evoluat foarte bine în turul anterior, dar și Tsitsipas e în formă. Grecul vrea revanșa după eșecul din urmă cu două săptămâni și e de așteptat să vedem un meci extrem de disputat. Mă îndoiesc că Nick sau Stef s-ar putea impune în trei seturi, astfel că mizăm pe cel puțin un set câștigat de fiecare jucător! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status