Kyrgios – Tsitsipas, Ponturi tenis ATP Halle, 15-06-2022

Home » Kyrgios – Tsitsipas, Ponturi tenis ATP Halle, 15-06-2022

Meciul vedetă de astăzi e cu siguranță disputa dintre australianul Nick Kyrgios și grecul Stefanos Tsitsipas, din cadrul rundei a doua de la ATP Halle. Partida este penultima a zilei programată pe OWL Arena și va începe după ora 16:00, ora României. Mai multe detalii despre confruntarea Kyrgios – Tsitsipas, dar și pariurile pe care le-am găsite, în rândurile ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Kyrgios - Tsitsipas

Nick Kyrgios: Formă sportiv 

Nick Kyrgios își continuă forma bună pe iarbă. Cunoscut de altfel ca un jucător care evoluează bine și foarte bine pe suprafața verde, Nick a confirmat acest lucru și sezonul ăsta. Australianul a făcut semifinale săptămâna trecută la Stuttgart, fiind eliminat de către Murray. 

Jocul lui Nick a fost în general bun, mai ales pe propriul serviciu. Kyrgios e recunoscut pentru serviciul său foarte bun, dar și pentru loviturile explozive. Australianul a pierdut meciul cu Murray în stilul caracteristic. După un prim set bun, Nick și-a ieșit din fire, iar în urma unor schimburi de replici cu mai mulți fani, a fost penalizat cu un game. Iar de aici până la înfrângerea în fața liderului mondial nu a fost decât un pas. 

Nick nu avut probleme în primul tur la Halle. Australianul a trecut în minimum de seturi de unul din favoriții gazdelor, Daniel Altmaier, 6-3, 7-5. A fost un joc controlat de către Kyrgios, care nu a oferit nici o minge de break! Iar procentajul pe prima minge a fost 87%!  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Disputa din turul secund va fi mult mai dificilă! Însă Nick pleacă cu prima șansă în fața lui Tsitsipas și dacă va reuși să ridice și mai mult nivelul jocului, cred că australianul poate să se impună contra numărului 6 mondial! 

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv 

Stefanos Tsitsipas nu a reușit să etaleze cel mai bun joc pe suprafața verde. Grecul nu se simte excelent pe iarbă, rezultatele sale fiind de altfel cele mai slabe pe această suprafață. 

Săptămâna trecută, jucătorul elen a ajuns până în sferturi la Stuttgart, fiind eliminat de către finalistul competiției, Andy Murray. Chiar dacă serviciul îl ajută foarte mult și teoretic i-ar facilita game-urile pe propriul serviciu, Tsitsipas nu reușește să puncteze în momentele decisive. 

Așa cum s-a întâmplat în tie-break-ul contra lui Murray. Nici în primul tur la Halle misiunea nu a fost deloc simplă. Stefanos a avut de muncă contra francezului Bonzi, în fața căruia a cedat un set la 1! A fost o victorie cu emoții pentru grec, care se pregătește de un duel mul mai greu. 

Meciul cu Kyrgios va fi mult mai complicat, iar Stef are nevoie de un joc cât mai bun. Și să elimine greșelile atipice din jocul său. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, sportivul elen poate să se impună în fața unuia dintre jucătorii buni pe iarbă din circuit! 

Meciuri directe Kyrgios – Tsitsipas 

De trei ori s-au mai întâlnit cei doi tenismeni, iar raportul este de partea australianului, care conduce cu 2-1. Ultima confruntare a avut loc anul trecut, la Laver Cup, când grecul s-a impus în trei seturi. 

Ponturi pariuri Kyrgios – Tsitsipas 

1S TGP(10,5) (în primul set se vor disputa cel puțin 11 game-uri) cota 2,00 Superbet

Cred că startul meciului va fi mai mult decât echilibrat. Kyrgios are prima șansă, dar dacă ambii jucători vor servi impecabil, sunt șanse mari să vedem cel puțin un set cu tie-break. Mizăm pe un debut de meci echilibrat, în care primul set va avea peste 10 game-uri disputate! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – peste 22,5 cota 1,50 Betano

Meciul va fi disputat. Ambii jucători pot fi extrem de eficienți pe propriul serviciu, iar break-urile vor fi într-un număr scăzut. Dacă se va merge cap la cap cu serviciul, cred că linia oferită poate fi atinsă fără prea mari probleme! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status