Kudla – Bublik, ponturi tenis ATP Stuttgart, 07-06-2022 

Home » Kudla – Bublik, ponturi tenis ATP Stuttgart, 07-06-2022 

Continuăm și cu pronosticurile din tenis, iar pentru început trecem în revistă disputa dintre americanul Denis Kudla și kazahul Alexander Bublik, din cadrul turului inaugural al turneului de la ATP Stuttgart. Meciul este al treilea a zilei programat pe terenul cu numărul 1 și va începe după ora 15 00, ora României. Mai multe detalii despre Kudla – Bublik, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Kudla - Bublik

Denis Kudla: Formă sportiv 

Denis Kudla e un sportiv american în vârstă de 29 de ani, clasat pe locul 77 ATP. Tenismenul din Statele Unite se simte bine pe iarbă, iar jocul său se pliază foarte bine pe suprafețele rapide. Săptămâna trecută, Kudla a făcut semifinale la turneul challenger de la Surbiton, Anglia. 

Americanul a cedat în fața australianului Jordan Thompson, câștigătorul turneului din Marea Britanie. Serviciul, e una din armele de bază a jucătorului american. Iar când pune prima minge în teren, Denis își construiește cu ușurință punctele. Iar pe iarbă, cu atât mai mult. 

În meciul cu Murray, de exemplu, din sferturile competiției de la Surbiton, Kudla a servit 12 ași și a avut un procentaj de reușită cu primul serviciu de 76%! Dar cifrele americanului pot fi și mai ridicat în condițiile de joc de pe iarbă! 

Kudla nu va avea un meci ușor în debutul la ediția din acest an de la ATP Stuttgart. Americanul va avea de muncă în fața unui alt tenismen bun pe iarbă, dar cu siguranță Denis își va juca șansa contra adversarului din Kazakhstan. 

Alexander Bublik: Formă sportiv 

Alexander Bublik e unul din tenismenii bine cotați din circuit. Bublik a așteptat sezonul de iarbă, acesta declarând public că nu-i place deloc suprafața roșie și nu se simte bine pe zgură. De altfel, rezultatele au fost slabe pentru jucătorul kazah în ultima perioadă. 

Doar două victorii pentru Bublik în meciurile jucate pe suprafața roșie în această primăvară. Totuși una din victoriile kazahului a venit pe tabloul principal de la Roland Garros. În primul tur, contra francezului Arthur Rinderknech. Și nu oricum, ci în minimum de seturi. 

Revenit pe suprafața verde, Bublik speră să obțină rezultate mult mai bune. Iar condițiile de joc îl vor ajuta mult pe jucătorul din Kazakhstan. Serviciul, una din armele principale, se va plia de minune pe suprafața verde. E de așteptat ca Alexander să puncteze mult la capitolul ași. 

Meciul cu Denis Kudla din primul tur de la Stuttgart nu va fi deloc simplu. Americanul vine după un turneu bun pe iară și e de așteptat să vedem un meci cu cel puțin un set cu prelungiri sau tie-break. Nu ar fi exclus să vedem chiar și set decisiv! 

Meciuri directe Kudla – Bublik

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători. Tot pe iarbă, în urmă cu 4 ani, la challengerul de la Surbiton, iar Kudla s-a impus în trei seturi. 

Ponturi pariuri Kudla – Bublik

IS TGP(9,5) (în primul set se vor disputa cel puțin 10 game-uri) cota 1,40 Superbet

Cota este una mică, dar șansele de reușită sunt foarte crescute. Ambii jucători servesc foarte bine, iar pe iarbă eficiența va fi cu atât mai ridicată. E de așteptat ca game-urile să se deruleze rapid, iar linia setată nu va fi greu de atins. Mizez cu încredere pe cel puțin 10 game-uri disputate în primul set a meciului Kudla – Bublik! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – peste 22,5 cota 1,50 Betano

Cred că meciul va fi unul echilibrat, iar diferența se va face în momentele cheie. Cu servicii foarte bune, e greu de crezut că vom vedea multe break-uri în partida din după amiaza aceasta. Mizez pe o partidă cu game-uri derulate rapid și cel puțin 22. Cota este una decentă! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status