Kudla – Berrettini, Ponturi tenis ATP Queen’s, 16-06-2022 

Home » Kudla – Berrettini, Ponturi tenis ATP Queen’s, 16-06-2022 

Un alt meci interesant pe care-l trecem în revistă e confruntarea dintre americanul Denis Kudla și italianul Matteo Berrettini, tot din cadrul turului secund de la ATP Queen’s Club Championships. Meciul este al doilea a zilei programat pe arena centrală și va începe după ora 15:30, ora României. Mai multe informații despre confruntarea Kudla – Berrettini, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele ce urmează.

Sari direct la pont >>

ATP Queen’s Club Championships Kudla – Berrettini, ponturi tenis

Denis Kudla: Formă sportiv 

Denis Kudla nu a jucat deloc rău în acest sezon pe iarbă. Din contră chiar. Americanul a avut evoluții solide pe suprafața verde și a bifat deja o finală. E drept, în circuitul challenger, la Surbiton, pierdută în fața australianului Jordan Thompson. 

Kudla se simte bine pe iarbă, unde armele sale se pliază bine condițiilor de joc. Serviciul, în special, dar și slice-ul de rever sau lovitura de forehand. Americanul a pierdut săptămâna trecută în turul întâi, contra kazahului Alexandr Bublik, dar la capătul unui meci foarte disputat, decis într-un set cu prelungiri și uul la tie-break. 

Aici, Kudla a cedat în calificări, dar a profitat de retragerea lui Andy Murray și a acces pe tabloul principal. Mai mult, americanul a reușit să se impună în fața italianul Lorenzo Sonego, un alt jucător solid pe iarbă. A fost o victorie în trei seturi! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

În runda a doua, Kudla va da peste un alt italian, dar meciul va fi mult mai greu de această dată. Americanul își va juca însă șansa și va încerca să iasă cel puțin cu fruntea sus din meciul cu numărul 10 mondial! 

Matteo Berrettini: Formă sportiv 

Matteo Berrettini vine la Londra după titlul câștigat la Stuttgart. A fost al doilea titlu din carieră pe iarba din Germania pentru italian, după triumful din 2019. Iarba rămâne astfel una din suprafețele preferate ale jucătorului din Italia. 

Titlul de la Stuttgart e cu atât mai important, cu cât italianul a revenit pe terenul de joc după o pauză de aproape trei luni! Dar absența nu i-a afectat prea mult ritmul de joc jucătorului peninsular. Serviciul a funcționat din nou excelent, iar dreapta a produs la fel de mult puncte direct câștigătoare! 

Aici, în primul tur, Berrettini a trecut de un jucător incomod pe iarbă, Daniel Evans. Britanicul venea după un titlu la Nottingham, dar favoritul publicului nu a reușit să-i pună probleme numărului 10 mondial. A fost o victorie scurtă, un dublu 6-3! 

Berrettini pleacă mare favorit și în turul secund, dar meciul nu va fi cel mai ușor. Matteo însă va juca la fel de concentrat și va încerca să profite la maxim de șansele invite pe serviciul advers! 

Meciuri directe Kudla – Berrettini

De 6 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este egal, 3-3. Ultimul meci direct a avut loc tot pe iarbă, la Stuttgart, în urmă cu trei sezoane, iar Berrettini s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Kudla – Berrettini

Scor corect 0-2 (victorie 2-0 la seturi Berrettini) cota 1,60 Superbet

Mizăm pe o nouă evoluție solidă a jucătorului din Italia. Campionul de la Stuttgart a început bine aventura și la Londra și nu ar trebui să aibă prea mari probleme în partida de astăzi. Dacă va servi la fel și va reuși să puncteze pe retur, cred că italianul va accede fără emoții în sferturi! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Berrettini la H (3,5) game-uri cota 1,55 Betano

Cred că Berrettini poate face unul sau mai multe break-uri în acest meci. Italianul s-a impus de trei ori pe serviciul lui Evans, un jucător mult mai solid decât americanul și mă aștept să văd un succes la un handicap de 3,5 game-uri a locului 10 mondial!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status