Kubler – Ymer, Ponturi tenis calificări Wimbledon, 23-06-2022 

Home » Kubler – Ymer, Ponturi tenis calificări Wimbledon, 23-06-2022 

Astăzi e programat turul trei a calificărilor de la Wimbledon, atât pe tabloul masculin, cât și cel feminin. Trecem și noi în revistă câteva meciuri din ultima rundă a calificărilor de pe iarba londoneză, iar pentru început vom analiza confruntarea dintre australianul Jason Kubler și suedezul Elias Ymer. Meciul este programat primul pe terenul 6 și va începe puțin după ora 14:00. Mai mult detalii despre Kubler – Ymer, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Kubler – Ymer

Jason Kubler: Formă sportiv 

Jason Kubler e un sportiv din Australia, clasat pe locul 98 ATP. În vârstă de 29 de ani, jucătorul de la Antipozi e aproape de a doua sa participare pe tabloul principal de la Wimbledon. Australianul a mai fost prezent pe iarba londoneză în 2018! 

În primele două runde din calificări, Jason a avut de tras pentru a câștiga. Kubler s-a impus în ambele meciuri în trei seturi, iar adversarii nu au fost cei mai buni. Sau nu au fost tenismeni buni pe iarbă. Însă partidele din calificări au fost și singurele de pe iarbă din acest sezon jucate de către australian. 

Kubler se simte bine în general, pe suprafețele rapide. În special pe hard. Dar i pe iarbă. Acolo unde armele sale pot să-i aducă puncte fără prea mare efort. Jason e la un meci distanță de a doua sa calificare din carieră pe tabloul principal la Wimbledon. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Ymer va fi însă mult mai greu decât precedentele partide. Dar australianul are armele necesare, dar și experiența suficientă pentru a reuși un nou succes care să-i aducă o nouă prezență la un Grand Slam! 

Elias Ymer: Formă sportiv 

Elias Ymer e un sportiv suedez în vârstă de 26 de ani. Clasat pe locul 140, sportivul din Suedia are un potențial mult mai mare, dar nu a reușit de-a lungul carierei să se apropie de nivelul scontat. 

Ymer evoluează însă bine pe toate suprafețele. De altfel, suedezul a jucat finala turneului challenger de la Parma, pe zgură, iar în ziua următoare a disputat meciul din primul tur al calificărilor de la Wimbledon. Acomodarea a fost foarte ușoară! 

Ymer nu a avut probleme în cele două partide jucate pe iarba londoneză. Au fost două victorii în minimum de seturi pentru suedez, în fața, e drept, a doi jucători modești pe suprafața verde, Milojevic și Bonadio. Însă victoriile l-au ajutat pe suedez să se acomodeze și mai bine pe iarbă! 

Meciul pentru un loc pe tabloul principal de la Wimbledon nu va fi deloc ușor. Kubler nu e deloc ușor de învins, dar suedezul a demonstrat că poate juca bine și în fața unor adversar mult mai puternici. Nu ar fi exclus să vedem mai mult de trei seturi! 

Meciuri directe Kubler – Ymer 

Va fi primul meci direct între cei doi jucători! 

Ponturi pariuri Kubler – Ymer 

TGP (38,5) (în meci se vor juca cel puțin 39 de game-uri) cota 1,80 Superbet

Pe tabloul masculin se va juca BO5(cel mai bun din 5) în turul final al calificărilor. Exact cum se desfășoară meciurile pe tabloul principal! Se anunță un meci disputat, între doi jucători cu arme bune pe iarbă. Nu ar fi exclus să vedem chiar un set decisiv, însă am încredere că linia poate fi atinsă fără prea mari probleme! 

Victorie Ymer cota 1,98 Unibet

Ymer a jucat foarte bine în primele două runde. Suedezul nu a cedat set și poate spera la calificarea pe tabloul principal. Nu va fi ușor, dar cred că tenismenul din Suedia are armele necesare pentru a se impune în acest meci.  

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Nu uita de promoția celor de la Winmasters! Pariază pe meciurile de astăzi din calificări și poți câștiga un free bet în valoare de 20 de lei!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status