Krajinovic – Cilic, Ponturi ATP Queen’s Club Championships, 18-06-2022 

Home » Krajinovic – Cilic, Ponturi ATP Queen’s Club Championships, 18-06-2022 

Astăzi sunt programatele semifinalele de la cele două turnee ATP 500, iar pentru început vom trece în revistă disputa dintre sârbul Filip Krajinovic și croatul Marin Cilic, din cadrul celei de-a doua semifinală de la ATP Queen’s Club Championships. Meciul este programat penultimul a zilei pe arena centrală și va începe după ora 16:30, ora României. Mai multe detalii despre duelul Krajinovic – Cilic, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Krajinovic – Cilic

Filip Krajinovic: Formă sportiv 

Filip Krajinovic a făcut un turneu bun la Londra. Sârbul, care în trecut nu excelase pe suprafața verde, a reușit să își adapteze surprinzător de jocul pe iarba de la Londra, iar calificarea în semifinalele competiției a fost una pe merit.  

Sârbul a trecut de Brooksby, Querrey și Peniston pentru a ajunge în penultimul act a turneului. Nu au fost adversari ușori, mai ales că o parte din ei erau specialiști pe iarbă. Cum a fost cazul lui Sam, jucător care de-a lungul carierei a obținut rezultate foarte bune pe suprafața verde.  

Misiunea din turul întâi a fost simplă, cu o victorie în două seturi în fața tânărului american Brooksby. Mult mai greu a fost în următoarele două partide, când Filip a revenit de la 0-1 la seturi și a salvat mai multe mingi de break. Totuși victoriile au fost meritate, jocul sârbului fiind la cote ridicate. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Cel mai greu adversar de la acest turneu până acum va fi în semifinale. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, Krajinovic nu va ceda fără luptă și va încerca să iasă cel puțin cu fruntea sus din prima sa semifinală la un turneu pe iarbă! 

Marin Cilic: Formă sportiv 

Marin Cilic e într-o formă senzațională! Croatul își continuă parcursul bun și pe iarbă. După ce a făcut în premieră semifinale la Roland Garros, Marin s-a adaptat foarte rapid condițiilor de joc de pe suprafața verde. 

Însă nu era nici un secret faptul că uriașul din Croația se simte excelent pe iarbă. Însă Cilic s-a adaptat foarte rapid și nivelul său de joc a crescut de la meci la meci. Un singur set a cedat croatul în cele trei partide disputate pe iarba londoneză. 

În primul meci, contra unuia dintre favoriții publicului, Liam Broady. A fost singura scăpare a croatului, care nu a avut însă nici o emoție. Au urmat apoi alte două victorii, în fața a doi jucători buni sau aflați în formă. Alexander Bublik și Emil Ruusuvuori. Cilic a dominat duelurile și pare favorit la cucerirea trofeului! 

Meciul din semifinale nu va fi însă deloc simplu. Croatul va avea ceva de muncă în fața unui tenismen care a evoluat și el foarte bine la Londra. Nu ar fi exclus să vedem din nou un set cu prelungiri sau tie-break! 

Meciuri directe Krajinovic – Cilic

Va fi primul duel direct între cei doi tenismeni. 

Ponturi pariuri Krajinovic – Cilic

H2(2,5) (victorie Cilic la cel puțin trei game-uri diferență) cota 1,42 Superbet

Cred că Marin Cilic va domina și această partidă. Croatului i-a funcționat foarte bine serviciul, chiar dacă a mai comis și duble greșeli. Dar și celelalte lovituri au funcționat la cote înalte, astfel că voi miza pe un nou succes al jucătorului de pe locul 17 mondial! 

Victorie 2-0 la seturi Cilic -@1,64 Fortuna

Cred că Marin poate avansa într-o nouă finală la Queen s fără să cedeze set. Dacă va fi la fel de solid pe propriul serviciu, mi-e greu să cred că uriașul din Croația ar putea să își cedeze game-urile. Iar la retur, cu puțină atenție, consider că Marin va putea realiza cel puțin un break. Mizez pe succesul croatului în minimum de seturi! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status