Krajinovic – Berrettini, finala ATP Queen’s Club Championships, 19-06-2022 

Home » Krajinovic – Berrettini, finala ATP Queen’s Club Championships, 19-06-2022 

Trecem în revistă cele două finale de astăzi, iar pentru început vom analiza ultimul act de la ATP Queen’s Club Championships, confruntarea dintre sârbul Filip Krajinovic și italianul Matteo Berrettini. Partida este programată pe arena centrală și va începe după ora 15:30, ora României. Mai multe detalii despre disputa Krajinovic – Berrettini, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Krajinovic – Berrettini

Filip Krajinovic: Formă sportiv 

Filip Krajinovic a făcut cel mai bun turneu pe iarbă din carieră. Sârbul e la prima sa finală pe suprafață verde, dar mai mult decât atât, evoluțiile sale de pe iarba londoneză au fost foarte solide. 

Filip nu a avut un parcurs ușor până în ultimul act, trecând de adversari buni sau în formă. Sârbul a reușit să își adapteze principalele sale arme pe iarbă, serviciul și lovitura de rever, iar victoriile au venit pe merit. 

Brooksby, Querrey, Peniston și Marin Cilic au fost adversarii pe care sârbul i-a învins în drumul spre finală. Doi dintre ei, Sam și Marin erau specialiști pe iarbă, dar Krajinovic s-a impus în fața amândurora. Reușind chiar să le facă break celor doi tenismeni! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Va fi cea de-a 5-a finală din cariera sârbului, care nu a reușit încă să câștige nici un trofeu. Meciul din ultimul act se anunță extrem de greu, dar ca de fiecare dată când a plecat cu șansa a doua, Filip va încerca să lupte până la final! 

Matteo Berrettini: Formă sportiv 

Matteo Berrettini ajunge pentru al doilea an la rând în finala de la Queen’s Club Championships. Și pentru a doua oară consecutiv, în două săptămâni, într-o finală ATP. Peninsularul s-a impus săptămâna trecută la Stuttgart, după victoria în fața britanicului Andy Murray. 

Performanța este cu atât mai importantă pentru Matteo, care până săptămâna trecută nu mai evoluase de mai bine de două luni și jumătate, din cauza unei accidentări. După forma bună arătată în Germania, italianul și-a continuat tenisul bun și pe iarbă londoneză. 

Berrettini a avut emoții doar într-un singur meci, în turul secund, contra americanului Denis Kudla. În rest au fost victorii fără emoții pentru campionul en-titre de la Londra. Serviciul și dreapta au făcut din nou ravagii! 

Meciul pentru apărarea titlului nu va fi chiar simplu. Dar italianul e deja pus în gardă de parcursul lui Krajinovic și își va lua toate măsurile de siguranță în partida din această după amiază.  

Meciuri directe Krajinovic – Berrettini 

Cei doi tenismeni s-au mai întâlnit de două ori, pe zgură, iar italianul s-a impus de fiecare dată. Ultima oară, anul trecut, la Belgrad, când Matteo a câștigat în două seturi. 

Ponturi pariuri Krajinovic – Berrettini

Scor corect 0-2 (victorie 2-0 la seturi Berrettini) cota 1,60 Superbet

Cred că italianul își va duce la bun sfârșit și misiunea de anul acesta. Cu excepția unui singur meci, Matteo nu a avut probleme în această săptămână. Krajinovic a reuși surpriza în semifinale, dar nu cred că va mai putea să țină ritmul cu tenismenul din Italia. Mizez pe succesul peninsularului în minimum d seturi! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Berrettini la H –2,5 game-uri cota 1,30 Fortuna

Voi miza pe un succes al italianului și la H. Berrettini s-a impus fără probleme în fața lui Botic, în semifinale și cred că poate să realizeze cel puțin un break și în finala cu Krajinovic. Sârbul va avea nevoie de un serviciu cât mai bun pentru a reuși să-și mențină game-urile. Mizez pe victoria italianului la un Handicap de 2,5 game-uri! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status