Kosovo – Irlanda de Nord, ponturi Liga Națiunilor, 09-06-2022 

Home » Kosovo – Irlanda de Nord, ponturi Liga Națiunilor, 09-06-2022 

Un alt meci pe care-l trecem în revistă e cel dintre reprezentativele din Kosovo și Irlanda de Nord, din cadrul etapei a treia, din grupa a doua, League C (Grupa J) din Liga Națiunilor. Partida este programată pe Stadiumi Fadil Vokrri, din Pristina, de la ora 21:45. Mai multe detalii de partida Kosovo – Irlanda de Nord, dar și pariurile găsite, în cele ce urmează.

Sari direct la pont >>

Kosovo - Irlanda de Nord

Kosovo: Formă echipă 

Kosovo nu a avut un start de campanie prea bun în ediția aceasta din Liga Națiunilor. Kosovarii au trei puncte în primele două meciuri disputate. A fost o victorie cu 2-0 în prima etapă, pe terenul celor din Cipru, dar apoi Kosovo a cedat cu 0-1 acasă în fața Greciei. 

Cum am zis si cu alte ocazii, naționala din Kosovo are mai mulți jucători interesanți, dar și valoroși, care provin din cele mai puternice campionate. Rashica e unul dintre ei, fotbalist trecut prin Bundesliga, iar care acum evoluează în Anglia, la Norwich.  

Kosovo a suferit cu Grecia primul eșec după o serie de patru meciuri consecutive fără înfrângere. Kosovarii au încheiat campania de calificare de la Campionatul Mondial pe ultimul loc, cu doar 5 puncte. Surprinzător de slab, dacă ne raportăm la lotul pe care Kosovo dispune. 

Meciul cu Irlanda de Nord nu va fi deloc ușor, dar naționala din Kosovo speră la cel puțin un rezultat de egalitate. Nu ar fi exclus să vedem o partidă cu puține reușite sau chiar o remiză încheiată la 0! 

Irlanda de Nord: Formă echipă 

Irlanda de Nord nu a avut nici ea un start de ediție mai bun. Nord irlandezii au obținut doar un punct din primele două partide disputate în Liga Națiunilor, în urma remizei, 0-0 din ultimul meci contra celor de la Cipru. 

În prima etapă, Irlanda de Nord a pierdut la limită partida cu liderul grupei, Grecia. Reprezentativa din Irlanda de Nord nu e o echipă slabă, însă punctul forte e forța grupului. În ultima campanie de calificare, cea de la Mondialul din Qatar, nord irlandezii au terminat pe trei grupa. În spatele Italiei și Elveției.  

E drept, nu a fost o grupă puternică, însă Irlanda de Nord le-a luat fața Bulgariei și Lituaniei. Plus de asta, nu a jucat rău nici cu primele două clasate, cedând la limită disputele contra Italiei sau Elveției.  

Cu doar un punct acumulat în primele două etape, Irlanda de Nord vrea să ia măcar un punct din deplasarea de la Pristina. Dar nu va fi deloc un meci ușor în fața kosovarilor. Nu ar fi exclus să vedem un meci nedecis! 

Formații probabile Kosovo – Irlanda de Nord

  • Kosovo: Ujkani; Kastrati, Rrahmani, Dresevic, Kryeziu; Berisha, Loshaj, Zeneli; Zhegrova, Muriqi, Rashica
  • Irlanda de Nord: Peacock-Farrell; McNair, Evans, Brown, McGinn; Saville, Charles, Davis, Lane; Whyte, Lafferty 

Meciuri directe Kosovo – Irlanda de Nord

Va fi primul meci direct între cele două naționale! 

Ponturi pariuri Kosovo – Irlanda de Nord

1X&0-3 (Kosovo nu pierde și se vor marca maxim 3 goluri) cota 1,50 Superbet

Cred că partida va fi una disputată, dar și echilibrată. Cele două naționale sunt echilibrate valoric și mă aștept să văd un meci pragmatic. Voi miza însă pe naționala din Kosovo, care are avantajul propriului teren și cred că nu va ceda aceasta dispută și nici nu se vor marca mai mult de trei goluri. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pauza SAU Final X (egal la pauză sau final) cota 1,55 Fortuna

Sunt șanse mari să vedem un rezultat indecis între cele două naționale. Cum ziceam, diferența de valoare între cele două reprezentative nu e deloc mare, iar în teren lucrurile vor fi mai mult decât echilibrate. Mizez că vom vedea un rezultat de egalitate, fie la capătul primelor 45 de minute sau la finalul partidei Kosovo – Irlanda de Nord! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status