Korda – Musetti, Ponturi tenis ATP Metz, 21-09-2022 

Home » Korda – Musetti, Ponturi tenis ATP Metz, 21-09-2022 

Continuăm seria pariurilor din tenis cu meciul dintre americanul Sebastian Korda și italianul Lorenzo Musetti, din cadrul turului secund a turneului ATP Moselle Open de la Metz. Partida este ultima a zilei programată pe terenul central și va începe după ora 20:30, ora României. Mai multe detalii de la super partida dintre Korda – Musetti, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Korda – Musetti

Sebastian Korda: Formă sportiv 

Sebastian Korda e unul din cei mai buni jucători din circuit. Americanul în vârstă de 22 de ani e pe locul 49 în ierarhia mondială, dar potențialul său e unul uriaș. În acest sezon, Seba nu a fost la cel mai înalt nivel! 

Fiul lui Petr Korda e foarte talentat și are forța să se bată cu cei mai buni jucători din circuit. Rămâne de referință partida sa din acest an cu Rafa Nadal, de la Indian Wells, când Sebi a fost aproape de victorie în fața finalistulu de la Florida. 

În ultima perioadă, forma nu a fost cea mai bună pentru Korda. Tur trei la Cincinnati și doar un tur secund la US Open, ultimele competiții importante la care americanul a luat parte. Aici, în prima rundă, Seba a trecut în minimum de seturi de unul din favoriții gazdelor, Hugo Gaston. 

Partida din turul doi se anunță mai grea, dar la cum a arătat jocul americanului în meciul precedent, credem că sunt toate șansele ca Sebi să avanseze în sferturi. 

Lorenzo Musetti: Formă sportiv 

Lorenzo Musetti e și el un jucător foarte talentat. Și unul din cei mai buni tineri tenismeni din circuit. La doar 20 de ani, italianul e în top 30 și și-a arătat deja clasa, fiind o certitudine. 

În acest an, Musetti și-a trecut în cont și cel mai important trofeu din carieră, turneul de la Hamburg, din categoria ATP 500. Zgura e suprafața favorită a italianului și locul unde s-a remarcat. 

Dar nici pe hard nu se descurcă rău Lorenzo, rezultatele sale fiind cel puțin decente. În ultima vreme, evoluțiile sale au fost bune, cu tur trei la US Open, unde a cedat în fața altui jucător solid din circuit, Ilya Ivashka. 

Aici, Musetti e cap de serie numărul trei și a avut liber în primul tur. Ultimul meci înainte de participarea la competiția din Franța a fost în Cupa Davis, acolo unde i-a adus un punct Italiei în urma victoriei cu Borna Gojo, din Croația. 

Meciul contra lui Korda va fi mai mult decât greu, dar italianul are toate armele necesare pentru a reuși să-i țină piept americanului. Se anunță o partidă spectaculoasă și nu ar fi exclus să vedem un meci cu set decisiv! 

Meciuri directe Korda – Musetti 

De trei ori s-au mai întâlnit cei doi tenismeni, ia raportul este de partea italianului, care conduce cu 2-1. Ultimul duel direct a avut loc în acest an, la Madrid, când Musetti s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Korda – Musetti 

Total game-uri meci peste 20,5 (se vor juca minimum 21 de game-uri) cota 1,45 (Superbet)

Se anunță o partidă disputată, între doi dintre cei mai buni tineri jucători din circuit. Musetti nu a jucat rău în ultima perioadă și e de așteptat să-i dea o replică pe măsură americanului. Cu servicii foarte bune, vom miza pe minimum 21 de game-uri derulate! 

1 (Victorie Korda) cota 1,44 (Unibet )

Korda pare să fie jucătorul mai solid în acest moment și favorit la victorie. Chiar dacă va avea de luptat și poate va fi nevoie și de set decisiv, credem că americanul are toate armele necesare pentru a ieși victorios din acest duel! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status