Korda – Gasquet, ponturi tenis Roland Garros, 25-05-2022 

Home » Korda – Gasquet, ponturi tenis Roland Garros, 25-05-2022 

Un alt meci extrem de interesant pe care-l trecem în revistă e confruntarea dintre americanul Sebastian Korda și unul din favoriții gazdelor de la Paris, Richard Gasquet, din runda a doua de la Roland Garros. Meciul este ultimul a zilei programat pe arena Suzanne Lenglen și va începe după ora 18:00, ora României. Mai multe amănunte despre confruntarea Korda – Gasquet, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Korda – Gasquet

Sebastian Korda: Formă sportiv 

Sebastian Korda e unul din cei mai talentați jucători din circuit. La doar 21 de ani, americanul e deja o confirmare, dar e departe încă de potențialul pe care îl are. Fiul lui Petrk Korda nu se simte deloc rău pe suprafața roșie. 

Din contră chiar. Are și titlu câștigat pe zgură, anul trecut la Parma. Dar în schimb, în 2021 dezamăgea la Roland Garros, fiind eliminat chiar din turul inaugural. Și după ce venea după primul titlu câștigat pe zgură. 

Anul acesta nu s-a descurcat rău în sezonul de zgură. Korda a impresionat la Monte Carlo, mai ales prin victoria în fața lui Alcaraz. Americanul a mai făcut un turneu bun și la Estoril, unde a ajuns până în sferturi, pentru ca mai apoi să dezamăgească la Madrid sau Roma, turnee foarte importante. 

Aici, în primul tur, Korda a trecut în minimum de seturi de australianul John Millman. Dar victoria nu a fost cea mai simplă, americanul având nevoie de set cu prelungiri și tie-break pentru a se impune. Meciul din turul secund va fi mult mai greu, dar americanul poate să se impună în fața mult mai experimentatului său adversar. 

Richard Gasquet: Formă sportiv 

Richard Gasquet s-a mișcat ca la prima tinerețe în ultima săptămână și jumătate. Francezul a etalat un joc literalmente excepțional, aducând aminte de acel jucător care se bătea de la egal la egal cu cei mai buni tenismeni din circuit. 

Jucătorul care va împlini 36 de ani luna viitoare a ajuns până în semifinale la Geneva, cedând surprinzător în fața lui Sousa, un alt tenismen care parcă și-a amintit și el tenisul pierdut. Însă pe lângă victorii, jocul a fost cel care a impresionat cel mai mult. 

Și loviturile de maestru cu care Gasquet încântat publicul de-a lungul carierei. Lovitura de rever cu o singură mână sau forehandul au funcționat exact ca în vremurile bune. În primul tur pe zgura de la Paris, Gasquet nu a avut emoții în fața lui Lloyd George Harrris. A fost o victorie scurtă, în minimum de seturi. 

Mult mai greu se anunță duelul din turul secund. Tot contra unui jucător din noua generație. Dar cu publicul efervescent de partea sa și cu jocul din ultima perioadă, cred cu tărie că tenismenul francez poate chiar să se și impună în seara asta. 

Meciuri directe Korda – Gasquet 

Va fi primul duel direct între cei doi jucători. 

Ponturi pariuri Korda – Gasquet 

TGP(34,5) (în meci se vor juca cel puțin 35 de game-uri) cota 1,72 Superbet

Gasquet a jucat foarte bine la Geneva, unde a etalat un tenis exact ca în zilele sale bune. A cedat surprinzător de categoric cu Sousa, în semifinale, dar a revenit cu un nou succes clar, în primul tur, contra lui Harris. Korda în schimb, nu a fost în cea mai bună formă în ultima perioadă, dar rămâne unul din cei mai valoroși jucători din circuit. Chiar dacă americanul e mare favorit în partida de astăzi, nu cred că acest meci se va termina în trei seturi. Mizez cu mare încredere pe o partidă extrem de echilibrată și cu cel puțin 35 de game-uri disputate!

Total seturi meci – peste 3,5 cota 1,62 WinMasters

Îmi este greu să cred că unul din cei doi jucători se va putea impune în minimum de seturi în această partidă. Gasquet are publicul de partea sa și îi va împinge de la spate, în timp ce americanul poate rezista mai bine în schimburile prelungite. Mizez pe un meci cu cel puțin patru seturi și chiar decisiv. Cota oferită de către cei de la Unibet este mai mult decât decentă!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status