Khachanov – Simon, Ponturi ATP Lyon, 16-05-2022

Home » Khachanov – Simon, Ponturi ATP Lyon, 16-05-2022

În această săptămână sunt programate două turnee ATP 250, ultimele înainte de startul celui de-al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros. La Geneva și Lyon, jucătorii vor face ultimul antrenament înainte de startul Openului de la Paris. Tot astăzi debutează și calificările pentru French Open, iar noi vom veni și de la aceste meciuri cu pronosticuri în ajutorul vostru. Deschidem seria pronosticurilor din această săptămână cu meciul dintre rusul Karen Khachanov și unul din favoriții publicului, Gilles Simon, din cadrul turului inaugural de la ATP Lyon. Meciul Khachanov – Simon este ultimul a zilei programat pe Arena centrală și va începe după ora 18 30, ora României.

Mai multe detalii, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Karen Khachanov: Formă sportiv 

Karen Khachanov vine după un turneu bun în capitala Italiei, unde a ajuns până în turul trei și vrea să facă un ultim antrenament înainte de startul celui de-al doilea Grand Slam al anului. Rusul a oscilat însă în sezonul de zgură. 

La cele trei turnee masters la care a luat parte, Monte Carlo, Madrid și Roma, doar în capitala Italiei Karen s-a descurcat bine. În Principat și în Spania, rusul a fost eliminat încă din runda întâi, jucând modest și sub nivelul așteptărilor. 

Khachanov mai are o semifinală, dar la ATP Belgrad, turneu mic, unde a cedat în fața lui Novak Djokovic, în trei seturi. E drept, cu excepția lui Lucas Pouille, toate celelalte eșecuri suferite în meciurile pe zgură din acest sezon au fost în fața unor jucători buni și foarte buni! 

Meciul de debut de la Lyon se anunță la îndemână, dar rusul trebuie să fie atent. Simon e unul din veteranii circuitului și jucător care încă mai poate juca bine. Dar dacă Khachanov va juca cel puțin la fel ca în Italia, cred că jucătorul din Rusia va avansa fără emoții în turul secund. 

Gilles Simon: Formă sportiv 

Gilles Simon e unul din veteranii circuitului. Ajuns la 37 de ani, francezul încearcă să își intre în ritm înainte de Openul francez. Evoluțiile lui Gilles în acest an pe zgură nu au fost deloc bune. 

Doar două victorii are veteranul francez în cele 6 partide jucate pe suprafața roșie în 2022. Ambele au fost în calificările pentru turneul de la Lyon. Francezul nu a luat parte la cele mai importante turnee din această primăvară. Singurul turneu ATP la care a participat a fost cel de la Belgrad, dar în calificări. 

Însă nu a reușit să treacă nici turul întâi preliminar, cedând în fața lui Damir Dzumhur. Aici, în cele două meciuri din calificări, Gilles a trecut fără să cedeze set, datr adversarii au fost din afara top 250. Moralul este însă ceva mai bun după acest victorii. 

Meciul din turul întâi de pe tabloul principal va fi cu mult mai greu. Adversarul este unul de top, iar Simon va încerca să se ridice cât mai mult la nivelul oponentului. Dacă va reuși să greșească cât mai puțin, francezul poate să își joace șansa! 

Meciuri directe Karen Khachanov – Gilles Simon  

De trei ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de 2-1 în favoarea francezului. Ultimul meci direct a fost în 2018, tot pe zgură, la Monte Carlo, iar Karen s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Karen Khachanov – Gilles Simon 

2-0 (Khachanov se impune cu 2-0 la seturi) cota 1,50 Superbet

Diferența de valoare în acest moment e una evidentă. Dar și de formă. Rusul vine după turneul bun de la Roma, unde a evoluat la un nivel înalt, în timp ce francezul a reușit să lege primele sale victorii pe zgură în calificările acestui turneu. Mizez pe o evoluție solidă a rusului și o victorie în minimum de seturi. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – sub 21,5 cota 1,47 Betano

Nu cred că vom avea un meci prea lung. Karen poate să domine schimburile cu Simon, mai ales dacă va juca în stilul său caracteristic, cu multă agresivitate. Simon nu are încă un ritm bun și nu cred că poate ține prea mult ritmul cu jucătorul rus. Mizez pe maxim 21 de game-uri disputate! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status