Karatsev – Sonego, Ponturi tenis ATP Metz, 19-09-2022 

Home » Karatsev – Sonego, Ponturi tenis ATP Metz, 19-09-2022 

Săptămâna a treia din luna septembrie programează alte două turnee din seria 250 în întrecerea masculină, ATP Metz (Franța) și ATP San Diego (SUA). Dar și două competiții în întrecerea feminină, din care unul din seria WTA 500, la Tokyo și WTA Seoul.  Noi deschidem seria pariurilor în această săptămână cu disputa dintre rusul Aslan Karatsev și italianul Lorenzo Sonego, din cadrul turului inaugural a competiției de la Moselle Open sau ATP Metz, turneul ATP 250 care va avea loc între 18 și 25 septembrie în Metz, Franța. Partida de azi este programată ultima a zilei pe terenul central și va începe după ora 20:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Karatsev – Sonego, dar și pariurile pe care le-am gâdit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Karatsev – Sonego

Aslan Karatsev: Formă sportiv 

Aslan Karatsev e unul din capii de serie de la acest turneu. Rusul e favorit 6 a competiției de la Metz, dar nu are liber în turul întâi. Forma de moment a numărului 39 mondial nu e însă deloc bună. 

Karatsev are un singur succes în ultimele 5 partide jucate. La Cincinnati, în primul tur, contra americanului Brandon Nakashima. Dar și acel succes a fost unul extrem de muncit, în două seturi cu prelungiri, un dublu 7-5. 

De altfel, victoria de la Ohio a fost singura din această vară pentru rus în disputele pe ciment. La US Open a fost eliminat în runda inaugurală, la capătul unui meci mai mult decât disputat, decis în 5 seturi, contra italianului Fabio Fognini. 

Meciul din primul tur de la Metz se anunță greu. Adversarul va fi tot un peninsular, care pe hard se mișcă bine. Nu ar fi exclus să vedem set decisiv sau cel puțin un act cu prelungiri sau tie-break! 

Lorenzo Sonego: Formă sportiv 

Lorenzo Sonego e unul din jucătorii buni din circuit. Doar că italianul a alunecat destul de mult în ierarhia ATP. Sonego e acum pe locul 65 ATP, după ce a început anul aproape de top 20. E drept, peninsularul nu și-a apărat multe puncte câștigate sezonul trecut. 

Nici forma de moment a jucătorului din Italia nu e deloc bună. Doar două victorii în ultimele 5 partide. Contra lui Klahn și Tabilo, jucători modești. La cele mai importante turnee la care a luat parte în această vară pe hard, Cincinnati și ultimul Grand Slam al anului, italianul a avut parte de eliminări premature. 

Atât la Ohio, cât și la New York, Sonego a fost eliminat în turul inaugural.  iar eșecurile au venit în fața lui Shelton și Thompson, jucători nu la un nivel înalt. E drept, înfrângerea de la US Open a fost la capătul unui meci de 5 seturi! 

Partida din turul întâi de la competiția din Franța nu va fi deloc ușoară. Dar dacă italianul va reuși să servească cât mai bine, atunci e favorit. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu mai mult de un set cu prelungiri sau tie-break! 

Meciuri directe Karatsev – Sonego 

De trei ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este clar de partea rusului, 3-0. Ultimul duel direct a avut loc în această vară, la Bastad, când Aslan s-a impus în trei seturi. 

Ponturi pariuri Karatsev – Sonego 

Total game-uri peste 20,5 (în meci se vor juca minimum 21 de game-uri) cota 1,42 (Superbet)

Se anunță un meci interesant între cei doi tenismeni. Cu servicii bune, avantajate și de condițiilor de joc din sala de la Metz, game-uri ar trebui să se deruleze rapid. Mizăm astfel pe cel puțin 21 de game-uri disputate! 

Victorie Karatsev cota 1,82 (Unibet)

Karatsev a dominat duelurile anterioare directe și credem că și de această dată rusul poate ieși învingător. E drept că de fiecare dată Aslan a avut nevoie de 3 seturi pentru a se impune, dar noi avem încredere că și în acest meci Karatsev poate să câștige în fața lu Sonego! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status