Karatsev – Gaston, Ponturi tenis ATP Bastad, 13-07-2022 

Home » Karatsev – Gaston, Ponturi tenis ATP Bastad, 13-07-2022 

Deschidem seria pariurilor de astăzi din tenis cu meciul dintre rusul Aslan Karatsev și francezul Hugo Gaston, din cadrul rundei a doua a turneului de la ATP Bastad. Meciul este ultimul a zilei programat pe terenul central și va începe după ora 17:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Karatsev – Gaston, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Karatsev – Gaston

Aslan Karatsev: Formă sportiv 

Aslan Karatsev nu a fost în cea mai bună formă anul acesta. Rusul nu s-a mai apropiat de nivelul etalat la începutul lui 2021, dar a reușit să se fie aproape de top 30. Acum, pe poziția 40 ATP, Aslan încearcă să obțină rezultate cât mai bune în perioadă următoare. 

Până la startul sezonului american, Karatsev a ales să vină pe zgura de la Bastad. Iar debutul a fost unul bun. E drept, o victorie muncită, în trei seturi, contra unui tenismen solid pe suprafața roșie, Lorenzo Sonego. 

De altfel, zgura nu e printre suprafețele favorite ale rusului. În meciul cu Sonego, rusul a avut oscilații destul de mari. După un prim set câștigat la 0!, Aslan a cedat actul secund la doi. Și nici cifrele nu au impresionat. Procentaje scăzute pe servicii și 7 șanse de break oferite! Din care patru salvate! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul din turul secund se anunță cel puțin la fel de greu. Însă rusul speră la o evoluție mai bună și implicit o calificare în sferturile de finală ale competiției din Seudia. 

Hugo Gason: Formă sportiv 

Hugo Gaston e unul din cei mai talentați jucători francezi din circuit. Ca o comparație, putem afirma că Hugo se îndreaptă ca nivel al potențialului cu veteranul Richard Gasquet. Cu o încheietură fină și execuții spectaculoase, Gaston poate ține steagul sus în următorii ani. 

Inconstanța a fost însă punctul slab al francezului. Deși se simte bine pe toate suprafețele, Gaston a avut rezultate bune pe zgură. În acest an, Hugo a făcut tur trei la Roland Garros, fiind eliminat de unul din cei mai în formă tenismeni de la Paris, Holger Rune! 

Dar oscilațiile din joc l-au împiedicat pe Gaston să obțină și alte rezultate bune. Aici, în primul tur, francezul a beneficiat de retragerea lui Basilashvili, la scorul de 1-0 la seturi și 3-0 în actul secund. În ciuda scorului însă, așa cum ziceam, Gaston a fost destul de vulnerabil. 

Nu mai puțin de 9 șanse de break oferite. Și doar 67% procentaj de reușită cu prima minge! Meciul din turul doi se anunță complicat. Mai ales dacă francezul nu va elimina greșelile din jocul său!  

Meciuri directe Karatsev – Gaston 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi tenismeni. Acum doi ani, în cadrul unui challenger, iar francezul s-a impus în trei seturi! 

Ponturi pariuri Karatsev – Gaston 

Total game-uri peste 20,5 (în meci se vor juca cel puțin 21 de game-uri) cota 1,50 Superbet

Cred că meciul va fi mai mult decât echilibrat. Ambii jucători au arătat slăbiciuni în primul tur și e greu e crezut că victoria va fi una clară pentru oricare din cei doi tenismeni. Nu ar fi exclus chiar un set decisiv, dar vom miza pe cel puțin 21 de game-uri disputate! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Karatsev la H+3,5 cota 1,37 Betano

Cred că rusul poate ieși cu fruntea sus din acest meci. Karatsev a fost solid, în multe momente, în disputa cu Sonego și dacă va elimina erorile, poate spera la un succes și în meciul din turul secund. Pariem că Aslan nu va ceda la mai mult de H+3,5 game-uri! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status