Kaiserslautern – Hannover, Ponturi fotbal 2. Bundesliga , 15-07-2022 

Home » Kaiserslautern – Hannover, Ponturi fotbal 2. Bundesliga , 15-07-2022 

Începe sezonul și în Liga a doua din Germania, 2. Bundesliga, iar etapa va fi deschisă vineri, 15 iulie, de către meciul dintre Kaiserslautern și Hannover. Meciul e programat pe Fritz Walter Stadion, din Kaiserslautern, cu începere de la ora 21:30. Mai multe detalii de la duelul Kaiserslautern – Hannover, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Kaiserslautern – Hannover

Kaiserslautern: Formă echipă  

Kaiserslautern e una din formațiile de tradiție din fotbalul german. Dar de sezoane bune, formația antrenată de Dirk Schuster se zbate în ligile inferioare. Echipa a reușit promovarea în 2.Bundesliga, după dubla din barajul cu Dresda.  

A fost 0-0 în meciul de pe Fritz Walter, dar promovarea a venit în urma succesului din deplasare, scor 2-0. Kaiserslautern a terminat pe trei ediția trecută din cea de-a treia ligă din Germania, la doar două puncte următoarea clasată.  

Cotată la 9,5 milioane de euro, Kaiserslautern vrea să aibă evoluții bune la revenirea în 2.Bundesliga. obiectivul pe termen lung e revenirea pe prima scenă a fotbalului din Germania, dar momentan trupa lui Schuster vrea să facă față cu brio cerințelor din liga a doua. 

Meciul de debut din noul sezon din 2.Bundesliga nu va fi deloc ușor pentru Kaiserslautern. Gazdele vor primi vizita celor de la Hannover, o altă formație cu state vechi în primele două ligi ale fotbalul german. 

Hannover: Formă echipă 

Hannover e și ea o formație de tradiție din Germania. Însă la fel ca și adversara din prima etapă a noului sezon din 2.Bundesliga, trupa pregătită de Stefan Leitl se chinuie prin ligile inferioare. În sezonul trecut, Hannover a terminat pe 11 în 2.Bundesliga. 

Departe de formația care altă dată era prezență constantă în Bundesliga, Hannover încearcă să revină la nivelul la care era o dată. Ultima prezentă pe prima scenă a fotbalului din Germania a fost în sezonul 2017/2018. De atunci Hannover evoluează doar în liga secundă. 

Sezonul trecut nu a fost neapărat rău pentru trupa lui Leitl, dar cu siguranță Hannover putea obține un loc mai bun. De exemplu, distanța față de locul trei, cel care duce la barajul pentru promovare, a fost de 18 puncte! 

Meciul de debut din acest sezon se anunță complicat. Chiar dacă evoluează pe terenul unei nou promovate, Hannover va avea de muncă în fața unei formații care vrea să debuteze cu dreptul în noua stagiune. 

Meciuri directe Kaiserslautern – Hannover 

Ultimul duel direct între cele două formații a fost în 2017, tot în 2.Bundesliga. Hannover, care promova în Bundesliga la finalul acelui sezon, se impunea cu 1-0. 

Ponturi Pariuri Kaiserslautern – Hannover 

Total goluri meci 2-4 – (în meci se vor marca minimum 2 goluri, maxim 4) – @1,55 

Meciurile din 2.Bundesliga aduc de obicei multe goluri. Dar fiind debut de sezon, ne așteptăm să vedem goluri mai puține în meciul de deschidere a noii stagiuni. Totuși reușitele nu ar trebui să lipsească și mizăm pe un număr de goluri care să se încadreze în intervalul indicat. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

X2 – @1,52 Netbet 

Chiar dacă meciul va fi echilibrat, credem că lotul formației oaspete e mai valoros. Și cu mai multă experiență după ultimele sezoane în 2.Bundesliga. Kaiserslautern nu va ceda ușor, dar noi vom miza că oaspeții pot termina neînvinși acest meci! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status