Joao Sousa – Casper Ruud, finala ATP Geneva, 21-05-2022 

Home » Joao Sousa – Casper Ruud, finala ATP Geneva, 21-05-2022 

Trecem în revistă finalele celor două turnee ATP care s-au desfășurat în această săptămână, iar pentru început vom vorbi despre partida dintre portughezul Joao Sousa și norvegianul Casper Ruud, din cadrul ultimul act de la ATP Geneva. Meciul este ultimul a zilei programat pe Terenul central și va începe după ora 16:00. Mai multe detalii despre confruntarea Joao Sousa – Casper Ruud, dar și pariurile pe care le-am găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Joao Sousa - Casper Ruud

Joao Sousa: Formă sportiv 

Joao Sousa a evoluat foarte bine în această săptămână și bifează a doua sa finală ATP din acest an. După cea de la Pune, unde s-a și impus. Și prima finală pe zgură după o pauză de aproape 5 ani, după cea de la Kitzbuhel. 

Sousa a avut un joc foarte solid pe parcursul acestei săptămâni, eliminând î drumul spre finală doar jucători mai bine cotați. Însă cele mai importante victorii au fost la Basilashvili, turul doi și Gasquet, ieri, în semifinale. Portughezul a fost într-o formă foarte bună.  

Nici un set cedat de Joao în cele patru partide disputate la Geneva, iar adversarii au fost chiar peste media întrecerii. Victoria categorică contra francezului din semifinale, un dublu 6-2 a surprins pe toți. Procentajul de reușită cu prima minge a fost ridicat, 82%, iar mingile de break oferite au fost doar în numărul de două, ambele salvate. 

Finala se anunță fără doar și poate cea mai grea. Sousa va da în ultimul act peste câștigătorul de anul trecut de la Geneva, însă la cum a evoluat, portughezul va încerca să își joace șansa în fața numărului 10 mondial. 

Casper Ruud: Formă sportiv 

Casper Ruud atinge din nou finala turneului de la Geneva. Câștigătorul trofeului de anul trecut are șansa să își apere titlul. Iar la cum a jucat în această săptămână, sunt șanse foarte mari ca norvegianul să bifeze pentru al doilea an consecutiv titlul la competiția de la Geneva. 

A fost însă și un ultim antrenament foarte bun înainte de Roland Garros. Asta pentru că numărul 10 mondial începuse foarte slab sezonul de zgură, din primăvară. Norvegianul mai evoluase pe suprafața roșie și la începutul anului, unde a câștigat și un turneu de altfel. Va fi a treia finală din acest sezon, după triumful de la Buenos Aires și finala masters de la Miami. 

Cum ziceam, meciurile de le Geneva au fost un antrenament bun pentru Ruud. Norvegianul începuse slab campania pe zgură în această primăvară, dar începând cu turneul de la Roma, Casper a ridicat mult nivelul. Iar asta s-a văzut și în Elveția. Nici un set cedat de către Ruud, care i-a eliminat pe Kokkinakis, Paire și Opelka, americanul fiind unul din jucătorii top 20. 

Finala nu va fi cea mai ușoară, dar Ruud are toate șansele să se impună. Jocul norvegianul a fost foarte solid și cred că jucătorul din Norvegia va merge la Paris cu încă un trofeu în buzunar. 

Meciuri directe Joao Sousa – Casper Ruud

De două ori s-au mai întâlnit cei doi jucători. Ambele confruntări au avut loc în 2019, pe zgură, iar Ruud s-a impus de fiecare dată. 

Ponturi pariuri Joao Sousa – Casper Ruud

0-2 (victorie Casper Rud 2-0 la seturi) cota 1,47 Superbet

În finala de la Geneva vor juca doi tenismeni care nu au cedat set în această săptămână. Însă diferența de valoare e una evidentă. Ruud a ridicat mult nivelul jocului în ultimele două săptămâni și cred că își va apăra trofeul cucerit anul trecut. Sousa a jucat și el bine, dar în acest moment nu poate să țină ritmul cu numărul 10 mondial. Mizez pe o victorie în minimum de seturi a favoritului principal de la Geneva! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Ruud la H-3,5 game-uri cota 1,31 Betano

Chiar dacă am ales o cotă mai mică, credem că pariul are șanse mari de reușită. Sousa a evoluat bine în această săptămână, însă Ruud are toate armele pentru a-i anihila jocul portughezului. Consider că meciul va fi la discreția campionului de anul trecut, care se va impune din nou la Geneva, fără nici o emoție! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status