Ivashka – McDonald, ponturi ATP S-Hertogenbosch, 07-06-2022 

Home » Ivashka – McDonald, ponturi ATP S-Hertogenbosch, 07-06-2022 

Un alt meci din oferta de astăzi pe care-l analizăm e disputa dintre bielorusul Ilya Ivashka și americanul Mackenzie McDonald, din cadrul rundei întâi a turneului de la ATP S-Hertogenbosch. Meciul este programat al patrulea a zilei pe terenul cu numărul 6 și va începe în jur de ora 16:00, ora României. Mai multe detalii despre Ivashka – McDonald, dar și pariurile găsite, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Ivashka - McDonald

Ilyva Ivashka: Formă sportiv 

Ilya Ivashka e un tenismen din Belarus, ocupant al locului 49 ATP. Jucătorul bielorus nu a jucat rău în sezonul de zgură, însă rezultatele nu au fost cele mai bune. Un tur secund la Roland Garros și un sfert de finală la Geneva, sunt performanțele cele mai bune. 

Zgura nu e suprafața preferată a jucătorului din Belarus, dar în acest an jocul lui Ilya s-a pliat mai bine pe suprafața roșie. Însă hardul și iarba rămân suprafețele preferate ale jucătorului din Belarus. Mai ales că una din principalele arme a bielorusului e serviciul. 

E drept, odată cu urcarea în clasamentul ATP, Ivashka și-a îmbunătățit și celelalte lovituri, precum forehandul sau reverul. Însă pe iarbă, serviciul va avea o eficiență crescută. Și o importanță mult mai mare. 

Debutul pe suprafața verde în acest sezon nu va fi deloc ușor. Bielorusul va da peste un jucător talentat, iar Ilya va avea de muncă pentru a se impune în primul său meci pe iarbă din acest an. 

Mackenzie McDonald: Formă sportiv 

Mackenzie McDonald e un jucător bun din circuit, dar care nu reușește să fie la un nivel constant. Nici locul din clasament nu reflectă valoarea sa sau potențialul jucătorului american. Doar poziția 51 pentru McDonald. 

Spun doar, pentru că McDonald are un potențial foarte crescut. Iar într-o zi bună, americanul se poate bate de la egal la egal cu jucători din top 10. În perioada de zgură, rezultatele nu au fost deloc bune pentru jucătorul din State. 

Doar patru victorii pentru McDonald în meciurile disputate pe suprafața roșie. În schimb, americanul a reușit un tur trei la Roland Garros, fiind eliminat de către unul din cei mai buni tenismeni din circuit, Jannik Sinner, în minimum de seturi. 

Meciul de debut de pe suprafața verde nu va fi deloc ușor. Americanul va avea de înfruntat un jucător cu un serviciu foarte puternic, dar McDonald își va juca șansa. Iar dacă va fi atent, poate ieși chiar învingător. 

Meciuri directe Ivashka – McDonald

De 5 ori s-au mai întâlnit cei doi tenismeni, iar raportul este extrem de echilibrat, 3-2 în favoarea bielorusului. Ultima confruntare directă a avut loc la Munchen, în acest an, iar Ilya s-a impus în trei seturi. 

Ponturi pariuri Ivashka – McDonald

Total game-uri meci peste 21,5 cota 1,63 Unibet

Cred că meciul va fi unul echilibrat și disputat. Game-urile se vor derula rapid, mai ales dacă jucătorii vor servi bine. Ivashka pleacă favorit, dar dacă se va merge cap la cap cu serviciul, cred că diferența se va face la retur, în tie-break/uri. Mizez cu încredere pe cel puțin 22 de game-uri disputate! 

1S TGP(9,5) (în primul set se vor juca cel puțin 10 game-uri) cota 1,60 Superbet

Cred că debutul partidei va fi echilibrat. Dacă vor fi atenți pe serviciu, cred că game-urile se vor derula foarte rapid. Linia setată poate fi atinsă și în cazul unui break realizat de către jucătorul la primire în game-ul inaugural, astfel că mizăm cu încredere pe cel puțin 10 game-uri în priml set al meciului Ivashka – McDonald! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status