Israel U19 – Austria U19, ponturi Campionatul European U19, 22-06-2022 

Home » Israel U19 – Austria U19, ponturi Campionatul European U19, 22-06-2022 

Meciurile de la Campionatul European U19 continuă și astăzi, iar noi trecem în revistă duelul dintre Israel U19 și Austria U19, din cadrul etapei a doua din grupa B. Meciul este programat pe Mestský štadión Žiar nad Hronom, din Žiar nad Hronom, cu începere de la ora 18:30. Mai multe detalii de la duelul Israel U19 – Austria U19, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Israel U19 – Austria U19

Israel U19: Formă echipă  

Israel a remizat în meciul inaugural de la Campionatul European U 19, 2-2 cu reprezentativa Serbiei. Un rezultat pozitiv, dacă ținem cont de bazinul de selecție și de talentele pe care sârbii le-au dat fotbalului mondial în ultimii ani. 

Israel a terminat pe primul loc grupa 1 din turul doi al calificărilor, din care au mai făcut parte Ungaria, Scoția și Turcia. În prima parte a calificărilor, naționala U19 a Israelului a terminat pe doi grupa, în spatele Olandei, cu două victorii și un eșec, contra tinerilor batavi. 

De altfel, înfrângerea cu Olanda, scor 1-4 a fost ultimul eșec pentru Israel. Reprezentativa din Israel nu a mai pierdut de 5 meciuri, adunând două victorii și trei remize consecutive. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Austria pare să fie mai la îndemână. Dar nu e nici pe departe facil, astfel că partida contra formației care a pierdut în primul meci de la Euro U19 va fi mai mult decât disputată! 

Austria U 19: Formă echipă 

Austria în schimb, a început cu stângul turneul final din Slovacia. Tinerii jucători din naționala Austriei au fost învinși în meciul cu Anglia, scor 0-2. Dar nimic nu e încă pierdut. Naționala Albionului e principala favorită a grupei, astfel că lupta pentru locul doi se da cu celelalte naționale. 

Austria a terminat pe primul loc grupa 7 din turul doi al calificărilor, reușind să ia fața naționalei Spaniei. Iar în prima parte a calificărilor, Austria a încheiat pe doi, în spatele reprezentativei Ungariei.  

Până la eșecul din primul meci de la Euro, Austria nu mai pierduse din luna septembrie, anul trecut. De la amicalul cu Turcia, scor 0-3. În acest interval au fost 7 meciuri la rând fără eșec, din care patru victorii! 

Meciul cu Israel e decisiv în vederea ocupării locului secund. O victorie îi oferă șanse reale pentru calificarea din grupe, însă orice alt rezultat o scoate din calculele pentru primele două locuri pe naționala Austriei! 

Formații probabile  Israel U19 – Austria U19  

  • Israel U19: Gliklich; Feingold, Lemkin, Israelov, Edri; Kancepolsky, Madmon; Ebraheim, Gloch, Lugassy; Turgeman
  • Austria U19: Scherf; Querfeld, Wallner, Fallmann; Mischitz, Kanuric, Jasic, Omic, Weixelbraun; Demir; Knollmuller 

Meciuri directe Israel U19 – Austria U19 

Cele două naționale s-au mai întâlnit doar de două ori la acest nivel, în 2014 și 2017, iar Austria s-a impus de fiecare dată! 

Ponturi pariuri Israel U19 – Austria U19

GG (ambele echipe marchează) cota 1,55 Superbet

Cred că partida va fi una disputată. Chiar dacă nu a marcat cu Anglia, Austria pleacă favorită. Israel are moralul bun după remiza cu Serbia și consider că reușitele nu ar trebui să lipsească. Mizez pe goluri din partea ambelor naționale! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri meci – peste 2,5 cota 1,55 Unibet

Meciul va fi unul care pe care. Austria are nevoie de victorie și implicit de goluri marcate, dar și Israel are forța să marcheze măcar o dată și în fața Austriei. Golurile nu se vor lăsa prea multe așteptate, astfel că mizez pe cel puțin trei reușite în această confruntare! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status