Israel U19 – Anglia U19, ponturi fotbal finala Campionatului European U19, 01-07-2022 

Home » Israel U19 – Anglia U19, ponturi fotbal finala Campionatului European U19, 01-07-2022 

Turneul final U 19 a ajuns la final, iar noi trecem în revistă meciul dintre naționalele Israelului și Angliei din finala Campionatului European U19. Meciul este programat în această seară, pe City Arena Trnava, din Trnava, Slovacia, cu începere de la ora 21:00. Mai multe amănunte despre duelul Israel U19 – Anglia U19, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Israel U19 – Anglia U19 finala UEFA EURO U19 2022

Israel U19: Formă echipă 

Cum am mai zis și în alte rânduri, naționala U19 a Israelului a fost surpriza plăcută al acestui turneu. Tinerii jucători din Israel au jucat bine și în faza grupelor, dar adevărata lovitura au dat-o în semifinale. Israel s-a impus cu 2-1 în fața Franței, principala favorită la câștigarea titlului. 

E drept, Israel a avut multă șansă în meciul contra naționalei Franței. Din cele patru șuturi expediate pe poartă, două au fost goluri. În schimb, francezii au ratat multe șanse de a marca și doar neșansa a făcut ca Franța să nu trimită măcar în prelungiri partida. 

Dar performanța Israelului e de lăudat, pentru că pe toată durata turneului evoluțiile naționalei din Israel au fost bune. Singurul eșec a fost chiar în fața adversarei din finală, Anglia. În ultima etapă din faza grupelor, scor 0-1. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Partida din ultimul act se anunță la fel de grea ca cea de săptămâna trecută. Însă Israelul își va juca șansa și în acest meci și speră să facă un meci mare. Și de ce nu, să continue până la final și să pună mâna pe trofeul cel mare! 

Anglia U19: Formă echipă 

Anglia a fost poate cea mai constantă națională de la acest turneu. Tinerii englezi au câștigat toate meciurile disputate, inclusiv și disputa cu Italia, din semifinale. A fost și cel mai echilibrat meci, scor 2-1. Însă meciul nu a fost deloc ușor. 

Tinerii fotbaliști din naționala Albionului a întors meciul. A fost 1-0 pentru Italia la pauză, dar Anglia a întors scorul în 24 de minute, prin reușitele lui Scott și Quansah. O victorie meritată pentru reprezentativa Albionului, care are șansa unui titlu la nivel de tineret. 

Cum ziceam, Anglia a câștigat toate cele patru meciuri disputate. Trei în faza grupelor și disputa din semifinale. Defensiva englezilor a fost cea mai bună de la acest Campionat European U 19, cu doar un singur gol încasat. Cel din meciul cu Italia. Dar nici ofensiva nu s-a lăsat mai prejos, cu 9 goluri înscrise! 

La BETANO te așteaptă O Lume Plină de Acțiune!
Deschide cont ACUM și alege-ți Bonusul de BUN VENIT!

Anglia va întâlni din nou Israel. În meciul din grupe, englezii s-au impus la limită, dar nici nu au forțat mai mult decât e nevoie. Acum contextul e total diferit, iar Anglia va juca mult mai motivată, doar cu gândul la titlul european! 

Formații probabile Israel U19 – Anglia U19 

  • Israel U19: Tzarfati; Faingold, Lemkin, Israelov, Revivo; Madmon, Kanzapolsky; Abed, Gloch, Lugasi; Ebraheim
  • Anglia U19: Cox; Quansah, Edwards, Doyle; Norton-Cuffy, Scott, Chukwuemeka, Vale; Devine, Scarlett, Ramsey 

Meciuri directe Israel U19 – Anglia U19 

Disputa din faza grupelor a fost singurul meci direct dintre cele două naționale la acest nivel! 

Ponturi pariuri Israel U19 – Anglia U19 

2 solist (victorie Anglia U19) cota 1,50 Superbet

Anglia a dominat meciul din faza grupelor, cu toate că naționala Albionului nu avea nevoie decât de o remiză. Diferența de valoare e una evidentă între cele două reprezentative U19 și cred că acest lucru se va vedea, din nou și în meciul pentru trofeu! Mizăm pe succesul reprezentativei U 19 a Angliei! 

Total goluri Anglia U19 – peste 1,5 cota 1,60 Betano

Credem că Anglia nu va sta la discuții cu Israel. E drept, adversara din finală a fost surpriza acestui turneu, dar în meciul direct din grupe, s-a văzut diferența dintre cele două naționale U19. La toate capitolele! Ofensiva Angliei s-a prezentat foarte bine și mizăm pe cel puțin două goluri marcate de tinerii fotbaliști englezi!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status