Israel U19 – Anglia U19, Ponturi fotbal Campionatul European U19, 25-06-2022 

Home » Israel U19 – Anglia U19, Ponturi fotbal Campionatul European U19, 25-06-2022 

Ziua de sâmbătă programează mai multe meciuri interesante, iar pentru început vom trece în revistă disputa dintre naționalele U 19 a Israelului și a Angliei, de la Campionatul European U19. Meciul face parte din ultima etapă a grupei B. Disputa e programată pe Mestský štadión Žiar nad Hronom, din Žiar nad Hronom și va începe de la ora 21:00. Mai multe amănunte de la duelul Israel U19 – Anglia U19, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Israel U19 – Anglia U19

Israel U19: Formă echipă 

Israel e pe locul secund în grupa B după primele două partide de la Campionatul European U 19. Cu o victorie și o remiză, tinerii jucători din Israel au patru puncte, însă nu au asigurată calificarea în semifinale. 

Un eșec în meciul cu Anglia, coroborat cu o victorie a Serbiei în partida cu Austria o trimite pe Israel pe locul trei. Meciul nu va fi deloc ușor, cu toate că Anglia e deja calificată în semifinale. În cele două meciuri, naționala Israelului a marcat 6 goluri și a încasat patru.  

E drept, cele două naționale, Serbia și Austria nu au fost la un nivel ridicat, dar acest aspect nu ia cu nimic din meritele Israelului. Cum ziceam, un eșec pune în pericol calificarea tinerilor israelieni în semifinale. Însă nu ar fi exclus să vedem o remiză. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Anglia va fi și un duel pentru primul loc în grupă. Greu de crezut că Israel s-ar putea impune în fața liderului, însă la cum au evoluat până acum jucătorii din Israel, meciul ar trebui să fie unul spectaculos! 

Anglia U19: Formă sportiv 

Anglia e deja calificată în semifinalele Campionatului European U19. Tinerii fotbaliști englezi au maxim de puncte după primele două partide. Cu 6 goluri marcate și nici unul încasat! Însă englezii nu-și permit un eventual eșec! 

E și greu de crezut că Anglia ar putea pierde meciul cu Israel. Dar nu va fi nici pe departe un meci ușor. În ciuda primelor evoluții pe care tânăra naționala a Albionului le-a etalat. O remiză ar împăca ambele naționale. 

Mai ales dacă selecționerul Angliei vrea să menajeze o parte dintre fotbaliști. Nu ar fi exclus să vedem la joc mai mulți jucători care au evoluat mai puțin pentru Anglia. Însă lotul e numeros, dar și valoros! 

Nu s-ar pune astfel în pericol meciul. Și chiar și cu garnitura a doua, Anglia are forța să încheie grupa cu maxim de puncte. La fel cum a făcut-o și Franța în grupa precedentă și pe care naționala Albionului nu vrea să o întâlnescă decât în marea finală! 

Formații probabile Israel U19 – Anglia U19 

  • Israel U19: Gliklich; Feingold, Lemkin, Israelov, Edri; Kancepolsky, Madmon; Abed, Gloch, Lugassy; Turgeman
  • Anglia U19: Cox; Norton-Cuffy, Quansah, Edwards, Doyle; Iroegbunam, Chukwuemeka; Ramsey, Devine, Vale; Scarlett 

Meciuri directe Israel U19 – Anglia U19 

Va fi primul meci direct între cele două naționale la acest nivel! 

Ponturi pariuri Israel U19 – Anglia U19

Total goluri Anglia U19 – peste 1,5 cota 1,53 Superbet

Mizez pe forța ofensivă a englezilor și cred că golurile nu vor lipsi nici din acest meci. Chiar și cu o parte din titulari odihniți și cu gândul poate la meciul din semifinale, consider că naționala Albionului va marca de două ori și în poarta Israelului! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri meci – peste 2,5 cota 1,57 Unibet

Cred că meciul va avea goluri. Israel a marcat și ea 6 reușite la acest turneu și nu ar fi exclus un gol din partea celei de-a doua clasate din grupă. Anglia va dori să încheie grupa cu maxim de puncte, astfel că mizăm pe minimum trei reușite în această partidă! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status