Irlanda – Armenia, UEFA Nations League, 27-09-2022

Home » Irlanda – Armenia, UEFA Nations League, 27-09-2022

Selecționata de fotbal a Irlandei va primi vizita naționalei Armeniei în ultima etapă din grupa 1 a Ligii B din Liga Națiunilor UEFA, în speranța obținerii celor 3 puncte pentru a evita retrogradarea. Meciul Irlanda – Armenia se va juca pe stadionul Aviva din Dublin pe data de 27 septembrie de la ora 21:45.

Sari direct la pont >>

Irlanda – Armenia

Echipa națională din Irlanda

Reprezentative Irlandei vine în această partidă după înfrângerea suferita etapa trecută cu scorul de 2-1 în deplasarea din Scoția.

Echipa Irlandei nu a avut rezultate foarte bune de la începutul acestei ediții de Nations League, având trei înfrângeri, o remiza și doar o victorie de la startul acestei competiții.

Poziție in clasament

Irlanda este penultima clasată în grupa 1 din Liga B cu doar 4 puncte cumulate în 5 meciuri jucate, având 5 goluri marcate și 5 primite.

Obiectiv

Echipa Irlandei are obiectivul foarte clar de a evita retrogradarea in Liga C, iar pentru acest lucru trebuie să obțină cel puțin o remiză in aceasta partidă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Parrott, Obafemi – McClean, Molumby, Knight, O’Shea – Cullen, Egan, Collins, Doherty – Bazunu

Echipa națională din Armenia

Naționala de fotbal a Armeniei vine în această partidă după înfrângerea umilitoare suferita etapa trecută pe teren propriu împotriva Ucrainei cu scorul de 5-0.

Armenia a avut, precum Irlanda, parte de un sezon dezastruos de Nations League, obținând o singură victorie și patru înfrângeri consecutive de la începutul acestei ediții de Nations League.

Poziție in clasament

Armenia se afla la coada clasamentului acestei grupe, având doar 3 puncte cumulate in 5 meciuri jucate, cu doar 2 goluri marcate și 14 primite.

Obiectiv

Singurul obiectiv ce poate fi luat în considerare de Armenia pentru acest meci este victoria împotriva Irlandei, deoarece este singurul mod pentru a evita retrogradarea în Liga C.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (5-3-2) Barseghyan, Zelarayan – Bayramyan, Grigoryan, Bichakhchyan – Margaryan, Calisir, Mkoyan, Hambardzumyan, Dashyan – Yurchenko

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciuri directe Irlanda – Armenia

În ceea ce privește meciurile directe dintre cele două echipe, doar ultimul meci jucat in luna iunie este mai recent și deci relevant, iar acesta s-a încheiat cu victoria Armeniei cu scorul de 1-0.

Ponturi pariuri Irlanda – Armenia

Total goluri Peste/Sub (Sub 2.5) cota 1.75 (Superbet)

Având în vedere faptul că în ultimele 5 meciuri cele doua echipe au marcat foarte puține goluri, Irlanda 5 iar Armenia doar 2, și ținând cont de faptul că și meciul direct dintre cele două echipa a avut un singur gol, vom miza pe faptul că și în această partidă se vor marca maxim 2 goluri.

Rezultat final (1) cota 1.40 (Superbet)

Ținând cont de faptul că Irlanda are nevoie de puncte din această partidă , cel puțin o remiză , pentru a se salva de la retrogradare, și ținând cont de faptul că Armenia pare să traverseze o perioadă destul de dificilă , lucru demonstrat prin înfrângerea etapei trecute, vom miza pe faptul că Irlanda, care va beneficia de sprijinul publicului propriu în acest meci, va obține victoria in această partidă.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status