Hurkacz – Kyrgios, Ponturi tenis ATP Halle, 18-06-2022 

Home » Hurkacz – Kyrgios, Ponturi tenis ATP Halle, 18-06-2022 

Trecem în revistă și cea de-a doua semifinală de la Halle, meciul dintre polonezul Hubert Hurkacz și australianul Nick Kyrgios. Meciul este programat penultimul a zilei pe OWL Arena și va începe după ora 17:00, ora României. Mai multe detalii de la super duelul Hurkacz – Kyrgios, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Hurkacz – Kyrgios

Hubert Hurkacz: Formă sportiv 

Hubert Hurkacz e aproape de o nouă finală importantă în carieră. După un început cu stângul pe suprafața verde, polonezul și-a reglat jocul în această săptămână și a avut un parcurs aproape perfect la Halle. 

Zic aproape perfect, pentru că Hubert a mai avut unele scăpări, dar jocul a fost la cote foarte înalte. Începând cu serviciul, una din armele de bază din arsenalul polonezului, până la loviturile de rever sau forehand. Un singur set a cedat Hurkacz pe durata turneului. 

Chiar în primul meci, contra celui mai slab cotat adversar, americanul Maxime Cressy. Au urmat apoi victorii în minimum de seturi, în fața unor tenismeni foarte bine cotați. Succes în minimum de seturi contra campionului de anul trecut de la Halle, Ugo Humbert și un succes împotriva unuia din cei mai în formă tenismeni la ora actuală, Felix Auger-Aliassime. 

A fost o victorie în două seturi la tie-break, cu doar o minge de break oferită! O evoluție solidă din partea numărului 12 mondial, pe care vrea să o repete și în semifinala contra lui Kyrgios. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, Hubert are toate armele pentru a se califica în ultimul act a turneului! 

Nick Kyrgios: Formă sportiv 

Nick Kyrgios s-a reinventat la revenirea pe terenul de joc. De fapt, dacă stăm și socotim bine, australianul a avut o evoluție solidă și la începutul anului, în special la primele două turnee masters, Indian Wells și Miami. 

Kyrgios e acum la același nivel ca și în luna martie, când juca senzațional. Ne amintim acel 6-0 administrat rusului Andrey Rublev, unul din cei mai buni tenismeni din circuit. Nick a făcut semifinale săptămâna trecută la Stuttgart, dar a fost eliminat de către Andy Murray. Surprinzător, a cedat setul secund cu 2-6! 

Dar australianul și-a continuat forma bună și la Halle și a etalat un nivel și mai ridicat al jocului. Nick a cedat un singur set, în partida din turul secund, contra favoritului doi a competiției, grecul Stefanos Tsitsipas. În rest au fost victorii clare și fără nici o emoție pentru jucătorul de la Antipozi. 

În ultimul meci nu i-a dar nici o șansă lui Carreno-Busta, pe care l-a învins cu 6-4, 6-2! Australianul pleacă cu prima șansă și în partida de astăzi, dar nu va avea nici pe departe o misiune ușoară. Nu ar fi exclus să vedem mai multe seturi cu prelungiri sau tie-break! 

Meciuri directe Hurkacz – Kyrgios 

Va fi primul meci direct între cei doi tenismeni! 

Ponturi pariuri Hurkacz – Kyrgios

1S TGP(10,5) (în primul set se vor juca cel puțin 10 game-uri) cota 2,00 Superbet

Cred că meciul va fi mult mai echilibrat decât o arată cotele. Nu ar fi exclusă o surpriză, dar diferența va fi făcută la detalii. Cu servicii de top, cei doi jucători vor merge cap la cap și mizăm pe cel puțin 10 game-uri disputate în actul inagural al meciului! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – peste 22,5 -@1,45 Unibet 

Hurkacz a trecut în două seturi cu tie-break de Aliassime, oferind o singură șansă de break. Kyrgios e la același nivel cu jucătorul canadian, poate o idee mai ridicat. Însă cred cu tărie că și acest meci va fi unul extrem de disputat, astfel că vom paria pe minimum 23 de game-uri disputate în acest meci!  

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status