Hermannstadt – U Craiova, Superliga, 01-09-2022

Home » Hermannstadt – U Craiova, Superliga, 01-09-2022

FC Hermannstadt va primi vizita echipei CS Universitatea Craiova în etapa a 8-a din Superliga României în încercarea de a obține toate cele 3 puncte aflate în joc și de a se clasa în top 5 în clasamentul primei ligi din România. Meciul Hermannstadt – U Craiova se va juca pe stadionul Gaz Metan din Mediaș la data de 1 septembrie de la ora 21:00.

Sari direct la pont >>

Hermannstadt – U Craiova

FC Hermannstadt

FC Hermannstadt vine în acest meci după remiza obținută în deplasarea de la București încheiată cu scorul de 2-2 împotriva echipei FCSB.

Echipa antrenată de Marius Măldărășanu are o serie de meciuri interesantă, cu 4 remize și o victorie în ultimele 5 etape de campionat, dar dintre aceste remize se numără și cele din deplasările de la FCSB și Farul Constanța.

Poziție în clasament

Echipa din Sibiu se clasează pe poziția a 8-a în Superliga României pentru moment, având un total de 10 puncte din 6 meciuri jucate, cu 9 goluri marcate și 5 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Măldărășanu pentru acest meci este să obțină cel puâin un punct și să continue seria meciurilor fără înfrângere, dar echipa speră să obțină victoria având în vedere forma foarte bună arătate în ultimele 2 deplasări.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Paraschiv – Petrescu, Alhassan, Oroian – Biceanu, Mino – Butean, Antoche, Stoica, Opruț – Muțiu

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova vine în acest meci după victoria obținută în etapa precedentă din Superligă împotriva echipei FC Botoșani.

Echipa antrenată de Mirel Rădoi vine de asemenea cu moralul ridicat după o serie de 3 victorii, după ce începuse campionatul cu două remize și o înfrângere.

Poziție în clasament

CS Universitatea Craiova se clasează pe poziția a 5-a în prima ligă din România, având un total de 11 puncte după 6 meciuri jucate, cu 7 goluri marcate și 5 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Rădoi pentru acest meci este să continue șirul pozitiv al meciurilor și să obțină toate cele trei puncte din această deplasare, dar probabil echipa va fi mulțumită și să nu piardă acest meci, având în vedere că este o deplasare destul de grea.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Baiaram, Markovic, Vina – Bancu, Nistor, Screciu, Căpățînă – Mitrea, Găman, Papp – Lazar

Meciuri directe Hermannstadt – U Craiova

În ceea ce privește meciurile directe dintre cele două echipe, CS Universitatea Craiova a reușit să obțină 4 victorii din ultimele 5 partide, iar FC Hermannstadt a câștigat un meci.

Ponturi pariuri Hermannstadt – U Craiova

Pauză sau Final (PsF X) cota 1.62 (Superbet)

Ținând cont de faptul că ambele echipe au avut prestații foarte bune în ultimele meciuri din campionat, și având în vedere faptul că ambele echipe doresc să evite înfrângerea în această partidă, voi miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va fi egalitate.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri Peste/Sub (Peste 1.5) cota 1.50 (Betano)

Având în vedere faptul că ambele echipe au marcat în ultima etapă de campionat, iar ambele echipe par să fie în formă foarte bună, ne așteptăm ca acest meci să nu fie închis și să avem ocazii de poartă, așadar voi miza pe faătul că se vor marca minim 2 goluri în această partidă.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status