Hartberg – Ried, ponturi play-out Bundesliga din Austria, 20-05-2022

Home » Hartberg – Ried, ponturi play-out Bundesliga din Austria, 20-05-2022

Trecem în revistă pentru început partida dintre Hartberg și Ried, din cadrul etapei cu numărul 32, ultima, din play-out-ul prime ligi din Austria, Bundesliga. Meciul este programat pe stadionul local din Hartberg, cu începere de la ora 20 00. Mai multe amănunte despre confruntarea Hartberg – Ried, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos.  

Sari direct la pont >>

Hartberg - Ried

Hartberg: Formă echipă 

Hartberg e la egalitate de puncte cu adversara din această etapă, 21 și se află la doar două lungimi de ultima poziție, cea care duce în liga secundă. Hartberg nici nu traversează o perioadă bună, cu doar un punct câștigat în ultimele două runde.  

În schimb, în ultimele 5 etape din campionat, trupa gazdă are și două victorii, pe lângă un egal și alte două eșecuri. Ultima înfrângere a venit în fața liderului din play-out, Tirol, 4-2. A fost cea de-a 13-a înfrângere stagională pentru Hartberg. 

În meciurile jucate acasă, Hartberg nu a avut un pacurs cu mult mai bun decât cel general. Echipa are doar trei victorii și 7 eșecuri în cele 15 partide disputate în fața propriilor fani. În ultimul meci jucat, Hartberg s-a impus cu 4-0 în fața ultimei clasate, Altach. 

Meciul cu Ried se anunță disputat. Ambele formații vor să iasă neînvinse și cred că meciul nu va fi lipsit de goluri. O remiză cu goluri nu ar fi deloc exclusă, chiar cu mai mult de un gol marcat de fiecare dintre cele două combatante! 

Ried: Formă echipă 

Ried e vecină de clasament cu Hartberg, la egalitate de puncte, dar deasupra datorită rezultatelor directe din acest sezon. Ambele formații au nevoie de un punct pentru menținerea în prima ligă, asta în cazul în care ultima clasată, Altach se va impune. 

Greu de crezut că lanterna roșie va câștiga împotriva liderului, dar Ried vrea să încheie sezonul neînvnsă. Echipa are trei remize consecutive, însă în ultimele 5 partide din campionat, sunt singurele puncte câștige. Pe lângă aceste rezultate de egalitate, Ried mai are și două eșecuri.  

Ultima înfrângere a venit cu aproape o lună de zile în urmă, 0-2 în fața liderului Tirol. 11 eșecuri are în total Ried în acest sezon, la fel ca și liderul Tirol. E drept, diferența dintre prima clasată și Ried e de doar 7 puncte. La capitolul meciuri în deplasare, Ried stă mai mult decât modest, cu doar 10 puncte strânse. 

Fiind ultima în acest clasament. Meciul din ultima etapă a sezonului din Austria se anunță disputat. Chiar dacă în proporții mari e salvată de la retrogradare, Ried vrea să încheie stagiunea cu un rezultat pozitiv. 

Meciuri directe Hartberg – Ried

În meciurile directe din acest sezon, Ried s-a impus de două ori, o dată și în Cupa Austriei, în timp ce alte două partide s-au încheiat la egalitate. 

Ponturi pariuri Hartberg – Ried

GG (ambele echipe marchează) cota 1,90 Superbet

Cred că meciul va fi unul disputat și cu goluri. Chiar dacă teoretic încă nu sunt salvate de la retrogradare, cele două formații nu se vor dă înlături de la un joc ofensiv. Mizez pe reușite din partea ambelor formații, la o cotă excelentă din partea celor de la Superbet. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri meci – 2-4 cota 1,55 Betano

Cred că reușitele nu vor fi într-un număr extrem de ridicat în ultima partidă a sezonului din Austria. Cele două formații s-au mulțumi și cu un rezultat de egalitate, astfel că mizez pe un număr de goluri care să se încadreze în intervalul indicat. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status