Halep – Andreescu, Ponturi tenis WTA Bad Homburg, 24-06-2022 

Home » Halep – Andreescu, Ponturi tenis WTA Bad Homburg, 24-06-2022 

Deschidem seria pariurilor din tenis de astăzi cu meciul Simonei Halep din semifinalele de la WTA Bad Homburg contra jucătoarei cu origini române, Bianca Andreescu. Disputa este prima a zilei pe arena centrală și va începe după ora 15:30, ora României. Mai multe detalii despre Halep – Andreescu, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Halep – Andreescu

Bianca Andreescu: Formă sportiv 

Bianca Andreescu a jucat și ea bine pe iarba din Germania. Canadianca nu a cedat set în cele trei partide jucate la Bad Homburg și s-a impus în fața favoritei principale în ultima partidă, Daria Kasatkina. 

Bianca debutase pe iarbă săptămâna trecută, la Berlin, unde însă nu a ajuns decât până în turul secund în capitala Germaniei. Andreescu a fost învinsă de Karolina Pliskova, în trei seturi în runda a doua de la Berlin. Jucătoarea cu origini române a ridicat și mai mult nivelul în această săptămână. 

Andreescu s-a impus fără să cedeze set în meciurile cu Trevisan, Swan și Kasatkina. E drept, cu excepția rusoaicei, celelalte două adversare au fost la un nivel slab sau nu excelau pe suprafața verde.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Bianca însă a câștigat meritat fiecare meci și abordează cu încredere disputa contra lui Halep din semifinalele competiției. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu set decisiv! 

Simona Halep: Formă sportiv 

Simona Halep și-a continuat forma bună pe iarba de la Bad Homburg. Sportiva românca a trecut peste hopul din primul tur, atunci când a avut cel mai greu meci și s-a impus fără probleme în următoarele două runde. 

Egalându-și performanța de săptămâna trecută, de la Birmingham. Cum ziceam, în turul inaugural, Halep a avut probleme în fața cehoaicei Katerina Siniakova. Simo a fost condusă cu 0-1 la seturi, dar a revenit și s-a impus cu 6-4 în decisiv. Mult mai ușoară au fost misiunile din optimi și sferturi. 

Tamara Zidansek și Amanda Anisimova au fost învinse fără probleme de Halep. 6-0, 6-3 în fața jucătoarei din Cehia, în timp ce contra americancei, Simo a cedat doar trei game-uri, 6-2, 6-1! 86% procentaj de câștig pe prima minge și 10 ași serviți! 

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Cifre foarte bune, într-un meci foarte scurt pentru Halep! Încrederea e la cote maxime și Simo vizează prima finală pe iarbă în acest sezon. Dar meciul nu va fi deloc ușor în fața unei jucătoare care a evoluat și ea bine în această săptămână! 

Meciuri directe Andreescu – Halep 

O singură dată s-au mai întâlnit cele două jucătoare. În 2019, la Turneul Campionilor, iar Halep s-a impus în trei seturi! 

Ponturi pariuri Andreescu – Halep 

TGP (19,5) (în meci se vor juca minimum 20 de game-uri) cota 1,53 Superbet

Andreescu a jucat bine în toate meciurile jucate pe iarbă în acest sezon. A pierdut în trei seturi săptămâna trecută cu Pliskova, iar până acum nu a cedat set la Bad Homburg. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, cred că meciul va fi disputat, cel puțin până la un punct. Mizez pe cel puțin 20 de game-uri derulate! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Simona Halep cota 1,51 Winmasters

Simo a impresionat în meciul de ieri, contra Anisimovei. A fost un tenis extrem de solid etalat de către româncă și am încredere că Halep poate să se califice în prima finală de pe iarbă. Chiar dacă nu va avea un meci poate la fel de ușor, mizez pe victoria Simonei! 

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status