Hacken – Elfsborg, Ponturi fotbal ALLSVENSKAN, 03-07-2022 

Home » Hacken – Elfsborg, Ponturi fotbal ALLSVENSKAN, 03-07-2022 

Un alt meci interesant de astăzi e disputa dintre Hacken și Elfsborg, din cadrul etapei cu numărul 12 din prima ligă a Suediei, ALLSVENSKAN. Meciul este programat pe Bravida Arena, din Gothenburg, cu începere de la ora 18:30. Mai multe detalii de la duelul Hacken – Elfsborg, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Hacken – Elfsborg

Hacken: Formă echipă 

Hacken e liderul din ALLSVENSKAN, cu 24 de puncte adunate. La egalitate de puncte cu AIK, dar cu două meciuri mai puțin disputate. Forma de moment este una foarte bună, cu patru victorii și o remiză în ultimele 5 partide din campionat. 

Doar un singur eșec pentru liderul din Suedia, în cele 11 meciuri disputate. 0-2 acasă, în partida cu Goteborg, la mijlocul lunii aprilie. De altfel, eșecul e singurul pas greșit făcut de Hacken în meciurile jucate acasă. 

Din cele 5 partide disputate în fața propriilor fani, patru au fost victorii. Ultimele trei meciuri de acasă au însemnat victorii. Perioadă în care Hacken a marcat nu mai puțin de 10 goluri. Dar a și încasat 5 goluri. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Elfsborg nu va fi ușor. Dar liderul din ALLSVENSKAN trebuie să își respecte statul de echipă gazdă, dar și favorită și să domine acest meci. Misiunea nu va fi simplă, dar Hacken are toate atuurile pentru a bifa un nou succes în campionat. 

Elfsborg: Formă echipă 

Elfsborg e mult mai jos în clasament. După 11 etape disputate, echipa oaspete ocupă poziția a 8-a, cu 18 puncte adunate. Forma de moment nu e cea mai bună. Dacă ne raportăm la ultimele 5 partide din campionat. 

Dar în ultimele trei dispute din ALLSVENSKAN, Elfsborg a adunat 7 puncte. Două victorii și o remiză. Serie în care a marcat de 9 ori și a încasat patru goluri. Golaverajul, la general, este pozitiv, cu 23 de goluri înscrise și doar 12 încasate. 

În deplasare, parcursul nu este deloc bun. Cu doar o singură victorie, două remize și tot atâtea eșecuri. Forma este una așadar slabă, dar golaverajul este totuși pozitiv. Cu 9 goluri înscrie și 6 primite. 

Meciul de pe terenul liderului va fi mai mult decât complicat. Dar Elfsborg va veni să își joace șansa. Și să încerce să marcheze măcar o dată în poarta celor de la Hacken. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu mai mult de trei reușite! 

Meciuri directe Hacken – Elfsborg  

În ultimele două partide directe, ambele jucate anul trecut, Elfsborg s-a impus cu 4-1, iar un meci s-a încheiat la egalitate.  

Ponturi pariuri Hacken – Elfsborg  

Total goluri Hacken – peste 1,5 – (Hacken marchează minimum 2 goluri) -@1,90 Superbet 

Cred că vom avea parte de un meci deschis. Și disputat. Hacken a jucat foarte bine în meciurile de acasă. Elfsborg la rândul ei s-a mișcat și ea bine în disputele de pe teren străin. Dacă se va marca rapid, cred că avem toate șansele ca formația gazdă să înscrie de cel puțin două ori. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Ambele echipe marchează – @1,41 Unibet  

Elfsborg poate marca pe terenul liderului. Depinde însă câte goluri va primi. Oricum, meciul se anunță spectaculos, cu multe faze de poartă. Si implicit goluri. Mizăm și noi pe reușite din partea ambelor formații în unul din cele mai așteptate partide ale rundei a 12-a din ALLSVENSKAN! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status